شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه پاستا پنه الفردو

پاستا پنه الفردو

پاستا پنه الفردو

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: ۱ ساعت

مناسب برای: ۲ نفر

ملیت : ایتالیایی

طرز تهیه

برای تهیه پاستا پنه آلفردو، ابتدا پاستا را در آب جوش با نمک و روغن می‌پزیم و سپس آبکشی می‌کنیم. در تابه، مرغ، سیر و قارچ را تفت داده و با خامه و پنیر ترکیب می‌کنیم. در نهایت پاستا را به این مواد اضافه کرده و با آویشن و پنیر پارمزان تزیین می‌کنیم. مرحله ۱: آماده‌سازی آب و افزودن نمک و روغن برای تهیه پاستا پنه ابتدا یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم. در ادامه ۱ قاشق چایخوری نمک برای طعم بهتر پاستا و ۱ قاشق غذاخوری روغن (برای پاستاهای دست ساز) برای اینکه پاستاها به هم نچسبند به قابلمه اضافه می کنیم. مرحله ۲: جوشاندن پاستا طبق دستور پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، پاستا را درون قابلمه می ریزیم و اجازه می دهیم به مدت حدودا ۱۰ دقیقه درون آب جوش بماند. برای اینکه پاستا را به بهترین شکل درست کنیم، بهتر است که زمان پخت آنرا از روی بسته بندی بخوانیم. مرحله ۳: آبکشی پاستا و خرد کردن مرغ پس از اینکه پاستا نرم شد، آنرا آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه سینه مرغ را به صورت تکه های کوچک مثل گوشت خورشتی خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت کم قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. مرحله ۴: تفت دادن سیر و مرغ در حین داغ شدن روغن، سیرها را درون تابه رنده می کنیم و کمی تفت می دهیم تا عطر سیرها خارج شود. در ادامه تکه های گوشت مرغ را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا کمی سرخ شده و رنگشان تغییر کند. مرحله ۵: افزودن ادویه‌جات و جدا کردن مرغ پس از اینکه رنگ گوشت مرغ تغییر کرد، مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و در حدی که مواد یکدست شوند، تفت می دهیم. در ادامه تکه های گوشت مرغ را از تابه خار ج می کنیم، سپس تابه را با دستمال تمیز می کنیم. مرحله ۶: تفت دادن قارچ‌ها با کره حالا مقداری کره به تابه اضافه می کنیم. در حین ذوب شدن کره، قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. در ادامه حرارت را زیاد می کنیم و قارچ ها را به سرعت تفت می دهیم تا آب نیندازند. مرحله ۷: ترکیب کردن مرغ و قارچ با خامه پس از اینکه قارچ ها سرخ شدند، تکه های گوشت مرغ را مجددا به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا با قارچ ها ترکیب شوند. در ادامه حرارت را کم می کنیم و شیر را به همراه خامه به تابه اضافه می کنیم. مرحله ۸: افزودن پنیر و مخلوط کردن پاستا پس از اینکه مواد یکدست شدند، پنیر را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا مواد با هم مخلوط شوند. در ادامه پاستا را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا پاستا به مواد درون تابه آغشته شود. مرحله ۹: سرو و تزیین نهایی پاستا پس از اینکه مواد یکدست شدند، پاستا را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس مقداری آویشن روی آن می پاشیم. برای تزیین روی پاستا می توانیم به سلیقه خود از جعفری خرد شده و پنیر پارمزان استفاده کنیم. n/ جذب نشدن سس پاستا مهم ترین دلیلی که باعث می شود سس ما به خوبی به خورد پاستا نرود این است که در زمان جوشاندن پاستا بیش از اندازه روغن به آب جوش اضافه کنیم. اگر مقدار روغن موجود در آب جوش زیاد باشد، باعث می شود که پاستاها با یک لایه نازک روغن کاور شوند و سس را جذب نکنند.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است