پیتزا خانگی
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: ۱.۵ ساعت
مناسب برای: ۴ نفر
ملیت : ایرانی / ایتالیایی
طرز تهیه
طرز تهیه پیتزا مخلوط
مرحله اول :
برای تهیه پیتزا مخلوط ابتدا باید خمیر آن را تهیه کنید بدین منظور در ظرف مناسبی یک لیوان شیر ولرم را به همراه خمیر مایه و یک قاشق غذاخوری شکر بریزید و شروع به هم زدن بکنید.
در ادامه با کمک سلفون روی کاسه حاوی مواد را سلفون بپوشانید و حدود یک ربع بگذارید تا مواد کف کند.
مرحله دوم :
پس از کف کردن مواد روغن مایع و تخم مرغ و نمک را به همراه باقی مانده شکر به مخلوط تان اضافه کنید و شروع به هم زدن بکنید تا کاملا ترکیب شود.
مرحله سوم :
هم اکنون باید آرد را سه مرحله الک کنید. در ادامه آرد الک شده را آرام آرام به مواد اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر شما به عمل بیاید.
مرحله چهارم :
پس از اینکه به خوبی خمیر را ورز دادید یک لایه سلفون روی ظرف خمیر بکشید و در ادامه با کمک یک حوله روی ظرف خمیر را بپوشانید و حدود 1 ساعت زمان دهید تا خمیر به عمل آید.
مرحله پنجم :
پس از اینکه خمیر به عمل آمد روی سطح کارتان را آرد پاشی کنید و خمیر را روی سطح آرد پاشی شده قرار دهید و کمی آرد نیز روی خمیر بریزید. سپس خمیر را به خوبی با دست ورز دهید تا خمیر کاملا نرم و لطیف شود.
مرحله ششم :
خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت از خمیر را به شکل گلوله در بیاورید سپس رو سطح صافی را آرد پاشی کنید و خمیر ها را روی سطح بگذارید با کمک وردنه آن را باز کنید و فرم دهید. سینی فر را چرب کنید و خمیر را روی سینی بگذارید و شکل دلخواهتان را به آن بدهید.
مرحله هفتم :
خمیری که آماده کرده اید را حدود 20 دقیقه کنار بگذارید تا خمیر استراحت کند.
مرحله اول :
برای تهیه مواد پیتزا مخلوط ابتدا سینه مرغ را به صورت مکعبی ریز خرد کنید و با مقداری(روغن ، نمک ، فلفل ، زعفران) سرخ کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم :
یک عدد پیاز متوسط را پوست بگیرید و به صورت خلالی نازک خرد کنید و با روغن سرخ کنید تا نرم شود.
مرحله سوم :
گوشت چرخ کرده را به پیاز نیمه سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا رنگ گوشت چرخ کرده عوض شود. ادویه ها که شامل (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه ، آویشن و پاپریکا) می شود را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم :
قارچ ها را نیز شسته و به صورت حلقه حلقه خرد کنید.
مرحله پنجم :
چند برش از فلفل دلمه ای رنگی را به صورت نگینی خرد کنید و کنار بگذارید. زیون ها را نیز به صورت حلقه ای خرد کنید.
مرحله ششم :
گوجه فرنگی را نیز به صورت نگینی ریز خرد کنید.
مرحله هفتم :
سس مخصوص پیتزا یا سس کچاپ را روی خمیر بریزید و پخش کنید.
مرحله هشتم :
گوشت چرخ کرده را روی خمیر بریزید و پخش کنید. سپس مرغ را به صورت پراکند روی گوشت بریزید.
مرحله نهم :
مواد دیگر که شامل (قارچ، ذرت، فلفل دلمه ای، گوجه، زیتون) را به صورت پراکند روی خمیر پیتزا پخش کنید.
مرحله دهم :
ادویه ها که شامل (نمک ، فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن) می شود را روی مواد بریزید. سپس روی مواد را پنیر پیتزا بریزید میزان پنیر پیتزا به دلخواه شما می باشد.
پیتزای آماده شده را به 8 قسمت تقسیم کنید و با سس دلخواه نوش جان کنید.
نکاتی طلایی برای خوشمزه تر شدن پیتزا
برای خوشمزه تر شدن و خوب پخته شدن پیتزا مخلوط باید بعد از اینکه تمام مواد را روی خمیر پیتزا ریختید 20 دقیقه اجازه دهید تا پیتزای آماده نشده استراحت کند و بعد داخل فر بگذارید تا نان آن تردتر شود.
سبزیجات و بقیه مواد را میتوانید به سلیقه خودتان در سایزهای کوچک ، بزرگ یا مدلهای دیگر خرد کنید و پیتزای تان را تزیین کنید.
برای طلایی شدن روی پیتزا ، در چند دقیقه آخر گریل بالای فر را روشن کنید و البته مراقب باشید تا روی پیتزا نسوزد.
برای تهیه پیتزا مخلوط می توانید از مواد دیگری مانند کالباس و سوسیس استفاده کنید.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است