شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه پیتزا خانگی

پیتزا خانگی

پیتزا خانگی

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: ۱.۵ ساعت

مناسب برای: ۴ نفر

ملیت : ایرانی / ایتالیایی

طرز تهیه

طرز تهیه پیتزا مخلوط مرحله اول : برای تهیه پیتزا مخلوط ابتدا باید خمیر آن را تهیه کنید بدین منظور در ظرف مناسبی یک لیوان شیر ولرم را به همراه خمیر مایه و یک قاشق غذاخوری شکر بریزید و شروع به هم زدن بکنید. در ادامه با کمک سلفون روی کاسه حاوی مواد را سلفون بپوشانید و حدود یک ربع بگذارید تا مواد کف کند. مرحله دوم : پس از کف کردن مواد روغن مایع و تخم مرغ و نمک را به همراه باقی مانده شکر به مخلوط تان اضافه کنید و شروع به هم زدن بکنید تا کاملا ترکیب شود. مرحله سوم : هم اکنون باید آرد را سه مرحله الک کنید. در ادامه آرد الک شده را آرام آرام به مواد اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر شما به عمل بیاید. مرحله چهارم : پس از اینکه به خوبی خمیر را ورز دادید یک لایه سلفون روی ظرف خمیر بکشید و در ادامه با کمک یک حوله روی ظرف خمیر را بپوشانید و حدود 1 ساعت زمان دهید تا خمیر به عمل آید. مرحله پنجم : پس از اینکه خمیر به عمل آمد روی سطح کارتان را آرد پاشی کنید و خمیر را روی سطح آرد پاشی شده قرار دهید و کمی آرد نیز روی خمیر بریزید. سپس خمیر را به خوبی با دست ورز دهید تا خمیر کاملا نرم و لطیف شود. مرحله ششم : خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت از خمیر را به شکل گلوله در بیاورید سپس رو سطح صافی را آرد پاشی کنید و خمیر ها را روی سطح بگذارید با کمک وردنه آن را باز کنید و فرم دهید. سینی فر را چرب کنید و خمیر را روی سینی بگذارید و شکل دلخواهتان را به آن بدهید. مرحله هفتم : خمیری که آماده کرده اید را حدود 20 دقیقه کنار بگذارید تا خمیر استراحت کند. مرحله اول : برای تهیه مواد پیتزا مخلوط ابتدا سینه مرغ را به صورت مکعبی ریز خرد کنید و با مقداری(روغن ، نمک ، فلفل ، زعفران) سرخ کنید و کنار بگذارید. مرحله دوم : یک عدد پیاز متوسط را پوست بگیرید و به صورت خلالی نازک خرد کنید و با روغن سرخ کنید تا نرم شود. مرحله سوم : گوشت چرخ کرده را به پیاز نیمه سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا رنگ گوشت چرخ کرده عوض شود. ادویه ها که شامل (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه ، آویشن و پاپریکا) می شود را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید. مرحله چهارم : قارچ ها را نیز شسته و به صورت حلقه حلقه خرد کنید. مرحله پنجم : چند برش از فلفل دلمه ای رنگی را به صورت نگینی خرد کنید و کنار بگذارید. زیون ها را نیز به صورت حلقه ای خرد کنید. مرحله ششم : گوجه فرنگی را نیز به صورت نگینی ریز خرد کنید. مرحله هفتم : سس مخصوص پیتزا یا سس کچاپ را روی خمیر بریزید و پخش کنید. مرحله هشتم : گوشت چرخ کرده را روی خمیر بریزید و پخش کنید. سپس مرغ را به صورت پراکند روی گوشت بریزید. مرحله نهم : مواد دیگر که شامل (قارچ، ذرت، فلفل دلمه ای، گوجه، زیتون) را به صورت پراکند روی خمیر پیتزا پخش کنید. مرحله دهم : ادویه ها که شامل (نمک ، فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن) می شود را روی مواد بریزید. سپس روی مواد را پنیر پیتزا بریزید میزان پنیر پیتزا به دلخواه شما می باشد. پیتزای آماده شده را به 8 قسمت تقسیم کنید و با سس دلخواه نوش جان کنید. نکاتی طلایی برای خوشمزه تر شدن پیتزا برای خوشمزه تر شدن و خوب پخته شدن پیتزا مخلوط باید بعد از اینکه تمام مواد را روی خمیر پیتزا ریختید 20 دقیقه اجازه دهید تا پیتزای آماده نشده استراحت کند و بعد داخل فر بگذارید تا نان آن تردتر شود. سبزیجات و بقیه مواد را میتوانید به سلیقه خودتان در سایزهای کوچک ، بزرگ یا مدلهای دیگر خرد کنید و پیتزای تان را تزیین کنید. برای طلایی شدن روی پیتزا ، در چند دقیقه آخر گریل بالای فر را روشن کنید و البته مراقب باشید تا روی پیتزا نسوزد. برای تهیه پیتزا مخلوط می توانید از مواد دیگری مانند کالباس و سوسیس استفاده کنید.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است