یک روش خوشمزه برای آب پز کردن ذرت
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: کمتر از 30 دقیقه
مناسب برای: 6 نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
گیاه ذرت حاوی فیبر زیاد، املاح معدنی، کلسیم، پتاسیم و ویتامینهای گروه ب، آ و ث است. ذرت پخته در انواع سالاد یا به صورت ساید بشقاب همراه با انواع غذاها سرو میشود. اگر ذرت کمی طعمدار شود حتی بهتر است و غذا را هم خوشمزهتر میکند. در دستور امروز روش آب پز کردن ذرت با سیر و سبزیجات آموزش داده میشود.
ذرت آب پز طعمدار حتی میتواند به عنوان میان وعده، تنقلات یا پیش غذا تهیه و سرو شود. در این دستورالعمل برای آب پز کردن ذرت از روشی به نام حمام کره استفاده شده است. در این روش پخت، ذرت در مخلوط آب، شیر و
کره
بخارپز میشود.
مواد لازم برای بخارپز کردن ذرت
آب
چهار فنجان
ذرت تازه
شش عدد
سیر
شش حبه
برگ تازه آویشن
یکچهارم فنجان
شیر
یک فنجان
کره پاستوریزه دویچه مارکن کاله
دو عدد (100 گرمی)
نمک
به مقدار لازم
مراحل آب پز کردن ذرت با سیر و سبزیجات
مرحله اول
برای شروع آب پز کردن ذرت، یک قابلمه متوسط بردارید. چهار فنجان آب را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش بیاید.
مرحله دوم
ذرتها را از وسط نصف کنید. سپس، حبههای سیر را پوست بگیرید و به صورت ریز خرد کنید.
مرحله سوم
سیر، آویشن، شیر، کره و نمک را به قابلمه اضافه کنید. ذرتها را با احتیاط داخل قابلمه بچینید و حرارت را کم کنید. بسته به نوع ذرتی که استفاده میکنید، زمان پخت متفاوت است. بنابراین هر چند دقیقه یکبار به کمک چنگال ذرتها را چک کنید و پختن آنها مطمئن شوید.
مرحله چهارم
بعد از این که ذرتها پختند، آنها را از قابلمه خارج کرده و بلافاصله سرو کنید.
فوت و فن آب پز کردن ذرت با سیر و سبزیجات
اگر گیاهخوار هستید میتوانید از کره گیاهی به جای کره حیوانی استفاده کنید. میتوانید از مقداری فلفل سیاه هم برای مزهدار کردن ذرت استفاده کنید.
روشهای دیگری هم برای پختن ذرت و طعم دادن هست؛ مثل: طرز تهیه ذرت گریل شده،
روش پخت ذرت کرهای
و روش تهیه ذرت گریل شده مکزیکی که پیشنهاد میکنیم آنها را هم امتحان کنید.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است