طرز تهیه کیک قهوه و نسکافه ؛ یک کیک خانگی دلپذیر
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: 30 تا 60 دقیقه
مناسب برای: 6 نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
برای پختن یک کیک خوشمزه که عطرش فضای خانهتان را پر کند آمادهاید؟ پیشنهاد این بار ما به شما کیک قهوه و نسکافه است که طعمی فوقالعاده و بافتی بسیار نرم دارد. یک دسر خوشمزه و جذاب که میتوانید آن را همراه نوشیدنیهای داغ و حتی بستنی سرو کنید. کافیست دست به کار شوید و مواد اولیه آن را که تقریبا در هر خانهای موجود است روی میز کار بچینید و دست به کار شوید. برای فیلینگ این کیک میتوانید از انواع مغزها و حتی میوه خشک استفاده کنید که کاملا سلیقهای است. برای روی این کیک هم یک روکش جذاب و خوشمزه با چیپس شکلات در نظر گرفتیم که در ادامه دستورالعمل آن را هم در اختیارتان قرار دادیم. با طرز تهیه کیک قهوه و نسکافه همراه ما باشید.
بیشتر بخوانید
قهوه فرانسه چیست و طرز تهیه آن چگونه است؟
قهوه لاته چیست؟ – هر آنچه باید بدانید
مواد لازم برای تهیه کیک قهوه و نسکافه
پودر نسکافه
یک قاشق غذاخوری
خامه صبحانه کاله
یک فنجان
آب
یکونیم فنجان
آرد همه منظوره
آرد همه منظوره
جوش شیرین
یکونیم قاشق چایخوری
چیپس یا شکلات وانیلی
230 گرم
کره پاستوریزه کاله
یکسوم فنجان
شکر دانه ریز
یکسوم فنجان
شیر کمچرب کاله
دوسوم فنجان
سرکه سفید
سرکه سفید
عصاره وانیل
یک قاشق غذاخوری
پودر کاکائو
دوسوم فنجان
گردو (برای تزئین)
به مقدار دلخواه
طرز تهیه کیک قهوه و نسکافه خانگی با تمام نکات
مرحله اول
برای تهیه این کیک قهوه نسکافه خوشمزه ابتدا فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. سپس دو قالب کیک گرد را چرب کنید و شروع به تهیه مایه کیکتان کنید. نسکافه، آب و
خامه
را داخل یک کاسه با هم ترکیب کنید. یک و دو سوم پیمانه آرد الک شده و جوش شیرین را هم در یک کاسه دیگر با هم ترکیب کنید.
مرحله دوم
چیپس شکلاتی را با
کره پاستوریزه
داخل یک ظرف مناسب ماکروویو بریزید و حدود یک دقیقه ظرف را داخل مایکروویو قرار دهید تا شکلات کاملا ذوب شود. اگر لازم بود بین فواصل 10 تا 15 ثانیهای ظرف را داخل مایکروویو قرار دهید و چندبار هم بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند.
مرحله سوم
مخلوط نسکافه، شکر، تخم مرغ،
شیر
، سرکه و عصاره وانیل را با هم ترکیب کنید و آرام آرام به مخلوط آرد و جوش شیرین اضافه کنید. با همزن دستی یا لیسک مواد را خوب با هم ترکیب کنید تا کاملا یکدست شوند. سه و یکچهارم خمیر به دست آمده را با باقیمانده آرد و پودر کاکائو ترکیب کنید تا خمیری صاف و یک رنگ داشته باشید. نصف مایه خمیر را در یک قالب و نصف دیگر را در قالب دیگر بریزید.
مرحله چهارم
قالبها را به مدت 40 تا 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانیکه اگر یک چنگال یا خلال دندان داخل کیک فرو کنید، هیچ چیزی از مایه کیک به آن نچسبد؛ این نشانهای است که کیکتان کاملا پخته شده است. کیکهای آماده شده را روی قفسه فر قرار دهید تا خنک شود. حالا چیپس وانیل ذوب شده با کره را روی کیک بریزید. شما همچنین میتوانید لایه میانی دو کیک را میتوانید با خامه ، موز و گردو پر کنید و روی کیکتان را با گردو و پودر قند تزئین کنید. کیک قهوه و نسکافه شما اماه است؛ شما میتوانید تکهای از این کیک خوشمزه را با
سولاته اسپرسو
برای صبحانه نوش جان کنید یا آن را در کنار
بستنی وانیلی
به عنوان دسر یک روز گرم و تابستانی سرو کنید. نوش جان!
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است