طرز تهیه خوراک بادمجان مراکشی ؛ یک غذای گیاهی و خوشمزه
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: کمتر از 30 دقیقه
مناسب برای: 4 نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
این دستورالعمل خوراک بادمجان مراکشی بارها و با آزمایشات زیاد روی این مدل خوراک خوشمزه به دست شما میرسد. اگر به خارج از کشور سفر کنید و در منو رستورانها غذاهایی که بادمجان دارند سفارش دهید، متوجه خواهید شد که فرهنگهای غذایی مختلف هر کدام به یک نحوی بادمجان را طبخ و با مواد مختلف ترکیب میکنند. برای مثال این خوراک دلچسب بادمجان مراکشی که حتی به عنوان خورش میتوانید روی برنج هم سروش کنید به طور مخصوصی مزهدار شده که از یک سالاد گرم بادمجان و گوجه فرنگی پخته شده الهام گرفته شده است.
ادویههای مراکشی که به طور رایج در غذاهای مراکشی استفاده میشوند نظیر دارچین، زیره، زنجبیل، فلفل قرمز، زعفران و زردچوبه هستند. از مخلوطی به نام Ras El Hanout نیز معمولاً در آشپزی مراکشی استفاده میشود. شامل ادویه هایی مانند انیسون، هل ، دارچین، زنجبیل، جوز هندی، زردچوبه و فلفل است. در این خوراک گیاهی خوشمزه هم از مخلوطی از این ادویهها استفاده شده که در دستورالعمل نام برده شده است. خوراک بادمجان مراکشی را تهیه کرده و نظراتتان درباره این خوراک را با ما در میان بگذارید.
مواد لازم برای تهیه خوراک بادمجان مراکشی
بادمجان متوسط
دو عدد
روغن زیتون یا روغن نارگیل
دو قاشق غذاخوری
نمک
یک قاشق چایخوری
پیاز بزرگ
یک عدد
سیر (خرد شده)
سه حبه
زیره
یک قاشق غذاخوری
پاپریکا دودی
یک قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی برشته شده
400 گرم
آب یا آب سبزیجات
نصف فنجان
نخود پخته شده
یک فنجان
شربت افرا یا شکر قهوهای
یک قاشق غذاخوری
سس فلفل قرمز
دو قاشق غذاخوری
جعفری تازه
به مقدار دلخواه
برنج سفید یا برنج قهوهای یا کینوا
به مقدار لازم
لیمو تازه
یک عدد
طرز تهیه خوراک بادمجان مراکشی
مرحله اول
تا اینجا غذاهای مراکشی خوشمزهای مانند زالوک با پنیر کبابی یا
خوراک مرغ مراکشی
را به شما آموزش دادهایم که پر از ادویهجات خوشعطر و طعم هستند؛ امروز اما نوبت به یک خوراک بادمجان دلچسب و کاملا گیاهی است که به روش مراکشیها تهیهاش کنید. برای شروع بهتر است اول گوجهها را برشته کنید. برای این کار ابتدا گوجهها را بشویید و به صورت حبهای خرد کنید و آنها را با مقداری آب بگذارید تا بپزند. سپس آنها را با کمی رب گوجه فرنگی و روغن تفت دهید.
مرحله دوم
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و بادمجانهای خرد شده را روی سینی بریزید. مقداری نمک و روغن زیتون روی آنها بپاشید و سینی را به مدت 30 تا 35 دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از گذشت 20 دقیقه سینی را از فر بیرون آورده و کمی بادمجانها را هم بزنید و دوباره سینی را داخل فر قرار دهید تا برای 10 دقیقه دیگر بادمجانها کبابی شوند.
مرحله سوم
در این مرحله پیاز را پوست بگیرید و به صورت حلقهای برش بزنید و حلقههای پیاز را از وسط برش بزنید. داخل یک تابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا روغن حسابی داغ شود. پیاز را حدود چهار تا پنج دقیقه داخل روغن تفت دهید و مرتبا هم بزنید تا نرم و کمی کاراملی شود.
مرحله چهارم
حالا سیر، زیره و فلفل قرمز را اضافه کنید و مواد را هم بزنید و یک دقیقه با هم تفت دهید. سپس گوجه فرنگی تفت داده شده با رب و روغن را مواد اضافه کنید و بلافاصله آب یا آبغوره را اضافه کنید. در قابلمه را ببندید تا مواد با هم جوش بخورند. حدود چهار دقیقه زمان برای جوش خوردن مواد کافی است.
مرحله پنجم
بعد از چهار دقیقه نخود پخته شده، شربت افرا و سس فلفل تند را اضافه کنید. مواد را هم بزنید و دوباره در قابلمه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید. بادمجان بو داده شده را هم به قابلمه اضافه کنید و دوباره در قابلمه را ببندید. بگذارید تا مواد برای 10 دقیقه دیگر روی حرارت بمانند و طعمها خوب به خورد هم روند.
مرحله ششم
ادویههای مخصوص یبرای خوراک بادمجان مراکشی را اضافه کرده و در صورت لزوم چاشنیهای بیشتری به آن اضافه کنید. خوراک را از روی حرارت برداشته و آن را با برنج کته یا
برنج قهوهای
یا حتی دانه کینوا در کنار لیمو و مقداری گشنیز تازه سرو کنید. نوش جان!
فوت و فنهای طرز تهیه خوراک بادمجان مراکشی
برنج دودی گزینه خوب و جذابی برای سرو کنار این خوراک خوشمزه است.
اضافه کردن نخود اختیاری است.
به جای نخود میتوانید از لپه هم استفاده کنید.
اگر گیاهخوار هستید پیشنهاد میکنیم یک پیمانه پنیر کبابی خرد شده را به این خوراک بادمجان اضافه کنید و طعم آن را چند برابر خوشمزهتر کنید و همزمان مقدار بیشتری پروتئین به بدنتان برسانید.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است