طرز تهیه کیک قهوه خیس ؛ یک عصرانه دلپذیر و خوش عطر و طعم
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: کمتر از 30 دقیقه
مناسب برای: 6 نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
برای درست کردن یک عصرانه دلپذیر و خوش عطر و طعم آمادهاید؟ این عصرانه دلچسب و خوشمزه چیزی نیست جز کیک قهوه خیس! احتمالا در کافهها و شیرینی فروشیها کیکهای خیس را امتحان کردهاید. کیکهای خیس با بافت بسیار نرم و مرطوبی که دارند بسیار محبوب هستند و نسبت به کیکهای معمولی لذیذترند. در این دستورالعمل میخواهیم طرز تهیه کیک قهوه را به شما آموزش دهیم. مواد لازم را تهیه کرده و دستورالعمل را مرحله به مرحله پیش ببرید. با همین دستورالعمل میتوانید کیکهای خیس با طعمهای مختلفی آماده کنید. برای مثال کیک خیس وانیلی با مغزهای مختلف و یا کیک خیس شکلاتی و میوهای؛ در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این کیک خوشمزه با طعم قهوه را به شما آموزش دهیم.
بیشتر بخوانید
قهوه فرانسه چیست و طرز تهیه آن چگونه است؟
قهوه لاته چیست؟ – هر آنچه باید بدانید
مواد لازم برای تهیه کیک قهوه خیس
آرد ساده همه منظوره (الک شده)
225 گرم یا یک فنجان
بیکینگ پودر
دو قاشق چای خوری
نمک
یکچهارم قاشق چایخوری
کره پاستوریزه کاله (نرم شده)
175 گرم یا سهچهارم فنجان
شکر معمولی
200 گرم یا یک فنجان
شیر کامل پرچرب کاله
دوسوم فنجان یا 150 میلی لیتر
تخم مرغ بزرگ
دو عدد
پودر قهوه
چهار قاشق چای خوری
طرز تهیه کیک قهوه خیس
مرحله اول
قهوه
یکی از نوشیدنیهای محبوب در دنیا است که خواص بیشماری دارد و میتوانید با استفاده از آن نوشیدنیهای خوشطعمی مثل
قهوه ترک
،
قهوه اسپرسو
یا قهوه موکا تهیه کنید. اما جالب است بدانید از قهوه برای تهیه دسرهای خوشمزهای مانند مافین موکا، براونی قهوه یا کیک قهوه خیس این دستورالعمل نیز استفاده میشود.برای تهیه این کیک خیس شما ابتدا باید فر را روی حرارت 170 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
مرحله دوم
قالبی که برای پخت کیک خیس در نظر گرفتید را چرب کرده و روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و سپس تمام مواد لازم را آماده کنید؛ یعنی پودر قهوه فوری را داخل آب حل کرده، آرد را الک کنید و نمک و بیکینگ پودر و سایر مواد خشک را با هم داخل یک کاسه مخلوط کنید.
مرحله سوم
داخل یک کاسه بزرگ کره پاستوریزه نرم شده را با مخلوط مواد خشک را ترکیب کنید تا بافت خمیر ایجاد شده و خمیر یکدستی به دست آورید. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده و با همزن دستی بزنید سپس به آرامی به خمیر داخل کاسه اضافه کنید. تخم مرغها را اصلا یکباره به خمیر اضافه نکنید. کمی تخم مرغ بریزید و بعد از هم زدن مقدار دیگری اضافه کنید. در صورت لزوم مقدار آرد بیشتری اضافه کنید اما قبل از اضافه کردن حتما آرد را الک کنید.
مرحله چهارم
این مرحله نوبت اضافه کردن مخلوط قهوه و شیر است. بعد از این که آنها را اضافه کردید به کمک همزن ایستاده با سرعت پایین یا با همزن دستی مواد را خوب مخلوط کنید تا دانههای قهوه به تمام بافت خمیر برسند. خمیر کیک به دست آمده را داخل قالبی که چرب کردید، بریزید.
مرحله پنجم
سپس به مدت یک ساعت خمیر را داخل فر قرار دهید. مراحل پایانی پخت به کمک یک چنگال یا خیس از پخته شدن کامل کیک مطمئن شوید. یعنی یک چنگال را داخل کیک بزنید، اگر خمیر به آن اصلا نچسبید یعنی کیکتان پخته شده است. کیک را فر بیرون بیاورید روی آن را با خامه یا آجیل تزئین کنید و سپس با یک فنجان چای گرم سرو کرده و لذت ببرید. نوش جان!
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است