شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه طرز تهیه رولت پنیر و سالامی سارنو سولیکو ، یک فینگرفود خلاقانه

طرز تهیه رولت پنیر و سالامی سارنو سولیکو ، یک فینگرفود خلاقانه

طرز تهیه رولت پنیر و سالامی سارنو سولیکو ، یک فینگرفود خلاقانه

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: کمتر از 30 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

رولت پنیر و سالامی سارنو سولیکو یک فینگرفود خوشمزه و ساده است. می‌توانید این مزه را به همراه پنیر چدار رنده شده تهیه کنید و آن را به عنوان یک شام مقوی و سبک سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید. پنیر چدار دارای بافت کرم رنگ است که در اثر حرارت دهی ذوب می‌شود و اندکی کش می‌آید. مدت زمان رسیدن پنیر چدار ۶۰ روز است. به دلیل طی کردن این دوره، این پنیر سرشار از کلسیم، پروتئین با هضم آسان، فسفر و انواع ویتامین‌ها است که ارزش غذایی آن معادل ۱۴-۱۲ کیلوگرم شیر تازه گاو است. رولت پنیر و سالامی سارنو سولیکو یک فینگرفود بسیار خوشمزه و فانتزی است و مخصوصا بین قشر نوجوان و جوان طرفدارهای زیادی دارد. اگر کودکانی دارید که به سختی غذا می‌خورند می‌توانید با کمک اینجور غذاها که ظاهر اشتها برانگیز و طعم خوبی دارند آن‌ها را به سمت غذا خوردن سوق دهید. مواد لازم برای تهیه رولت پنیر و سالامی سارنو سولیکو سالامی سارنو سولیکو یک بسته نان ترتیلای مکزیکی چهار عدد پنیر خامه‌ای ویلی کاله 120 گرم سس خردل کاله یک قاشق غذا خوری سس مایونز کاله یک قاشق غذا خوری پنیر چدار کاله (رنده شده) یک و نیم پیمانه اسفناج تازه به مقدار لازم کره پاستوریزه کاله 20 گرم طرز تهیه رولت پنیر و سالامی سارنو سولیکو مرحله اول برای تهیه یک فینگرفود ساده و خوشمزه مثل رولت پنیر و سالامی ابتدا سس خردل و مایونز را با هم مخلوط کنید. روی هر یک از نان‌های ترتیلا یک لایه پنیر خامه‌ای ویلی و یک لایه از مخلوط سس‌ها بمالید و روی سطح آن‌ها را با ورقه‌های سالامی سارنو سولیکو بپوشانید. سپس پنیر چدار رنده شده را سطح آن‌ها پخش کنید و در لایه آخر چند برگ اسفناج تازه قرار دهید. مرحله دوم نان‌های ترتیلا را رول کرده و در سلفون بپیچید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا شکل خود را حفظ کنند. قبل از سرو کردن هر رول را به قطعات ۲ الی ۳ سانتی‌متری برش بزنید و برای پنج دقیقه در کره دویچه مارکن روی حرارت تفت دهید. رولت پنیر و سالامی شما آماده است، نوش جان!

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است