طرز تهیه گاناش شکلاتی یا سس شکلات برای تزئین روی کیک
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: کمتر از 30 دقیقه
مناسب برای: 4 نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
طرز تهیه گاناش شکلاتی را برای تزئین روی کیکتان حتما امتحان کنید. فرقی نمیکند در چه سنی باشیم تقریبا همه ما از بین انواع شیرینیها، دسرها و بستنیها آنهایی که شکلاتی باشند را ترجیح میدهیم. این علاقه هنگامی که روی آن خوراکی سس شکلاتی براق و خوشرنگی باشد دو چندان هم میشود. از آنجایی که ما هم از این علاقه با خبر هستیم، تصمیم گرفتیم تا امروز مطلبی را آماده کنیم که طرز تهیه گاناش شکلاتی را با سادهترین روش آموزش دهد.
گاناش شکلاتی در دستور زیر آمده است علاوه بر اینکه یک سس شکلاتی خوشمزه و پر کاربرد است، به دلیل عصاره وانیلی که در تهیه آن بکار رفته است عطر متفاوت و خوشایندتری هم دارد. نکته دیگر متمایز کننده این دستور این است که در آن از لوازم و وسایل خاصی استفاده نشده است و هر فرد در آشپزخانه خودش با هر امکاناتی که دارد میتواند این سس شکلاتی را تهیه و مصرف کند.
مواد لازم برای تهیه گاناش شکلاتی یا سس شکلات برای تزئین روی کیک
خامه صبحانه کاله
150 گرم
عصاره وانیل
یک قاشق چایخوری
چیپس شکلات یا شکلات تختهای خرد شده شیری
یک فنجان
طرز تهیه گاناش شکلاتی یا سس شکلات برای تزئین روی کیک با تمام نکات
مرحله اول
تهیه یک
سس شکلاتی حرفهای به روش قنادها
کار آسانی نیست اما اگر تمام نکاتی که در این طرز تهیه گفتهایم را انجام دهید گاناش شکلاتی برای تزئین کیکتان بینظیر خواهد شد. برای شروع ابتدا یک کاسه مقاوم به حرارت بردارید و شکلات را داخل آن بریزید. یک قابلمه یا کتری را از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا آب بجوشد. هنگامی که آب جوشید، کاسه حاوی تکههای شکلات را روی کتری یا قابلمه قرار دهید تا شکلات با حرارت آن به آرامی ذوب شود. هر از گاهی شکلات را با لیسک هم بزنید.
مرحله دوم
از طرفی دیگر خامه را داخل یک قابلمه کوچک یا یک شیر جوش مناسب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا خامه آرام آرام گرم شود. توجه کنید که حرارت شعله نباید به گونهای باشد که خامه به جوش بیاید. هنگامی که خامه گرم شد آن را روی شکلات آب شده بریزید و به مدت دو تا سه دقیقه مدام هم بزنید تا مخلوط شکلاتی رنگ و یکدستی حاصل شود.روی شکلات را بریزید ، سپس بگذارید 2-3 دقیقه بماند تا شکلات به آرامی نرم شود.
مرحله سوم
پس از این که مواد به خوبی مخلوط شدند، ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. یک قاشق چایخوری عصاره وانیل به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا با سس مخلوط شود. پس کمی خنک شدن گاناش شکلاتی شما آماده است. میتوانید آن را روی بستنی،
وافل
، کرپ،
پن کیک
و … بریزید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.
نکات طرز تهیه گاناش شکلاتی یا سس شکلات برای تزئین روی کیک
توجه کنید که هرچه شکلات را ریزتر خرد کنید سریعتر ذوب میشود.
این گاناش شکلاتی را میتوانید به مدت پنج روز در یخچال و حدود سه ماه در فریزر نگهداری کنید.
نوع شکلات در غلظت و کیفیت سس شکلاتی بسیار اهمیت دارد. پس پیشنهاد میکنیم که از شکلات مرغوب برای تهیه گاناش استفاده کنید.
این سس شکلاتی را میتوانید با طعم دارچین هم تهیه کنید. برای این کار کافیست مقداری پودر دارچین را به مخلوط شکلات و خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا دارچین کاملا مخلوط شود و به صورت گلوله باقی نماند.
این دستور برای انواع شکلات از جمله شکلات سفید و تلخ هم کاربرد دارد.
توجه داشته باشید که برای تهیه گاناش شکلات سفید باید مقدار خامه را به دو سوم فنجان کاهش دهید.
در صورتی که سس شکلاتی شما اضافه آمد میتوانید آن را داخل یک ظرف در بسته بریزید و هر وقت که لازم داشتید آن را داخل مایکروویو قرار دهید تا مجدد ذوب شود.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است