شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه طرز تهیه اشترودل پپرونی خوشمزه در خانه همراه با ویدیو

طرز تهیه اشترودل پپرونی خوشمزه در خانه همراه با ویدیو

طرز تهیه اشترودل پپرونی خوشمزه در خانه همراه با ویدیو

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: 30 تا 60 دقیقه

مناسب برای: 2 نفر

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

اشترودل یک غذای خوشمزه اتریشی است که به مرور زمان تهیه و مصرف آن در کل دنیا رایج شده است. اشترودل‌‌ها با توجه به موادی که در تهیه آن‌ها استفاده می‌شود دو نوع شور و شیرین دارند که اشترودل پپرونی جز دسته غذاهای شور به حساب می‌آید. تهیه خمیر این غذا ممکن است زمان زیادی از شما بگیرد اما اگر از خمیر آماده هزارلا استفاده کنید، می‌توانید در کمتر از یک ساعت اشترودل پپرونی خوشمزه‌ای در خانه برای شام یا ناهار خود تهیه کنید. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه این اشترودل خوشمزه را با محصولات کاله مرحله به مرحله همراه با ویدیو به شما آموزش دهیم. مواد لازم برای تهیه اشترودل پپرونی در خانه خمیر هزارلا پمینا یک بسته سس گوجه فرنگی تند کاله سه قاشق غذاخوری پپرونی سولیکو به مقدار لازم پنیر پیتزا ایتالیایی کاله 100 گرم تخم مرغ یک عدد طرز تهیه اشترودل پپرونی خوشمزه در خانه مرحله اول اشترودل یک غذای اصالتا اتریشی است که به مرور با طعم دلنشین و طرز تهیه راحتش در تمام دنیا محبوب شده و به روش‌های متفاوت پخت و سرو می‌شود. پیش از این مراحل تهیه اشترودل مرغ و قارچ و اشترودل گوشت و پیاز را به شما آموزش داده‌ایم اما امروز نوبت تهیه این غذا با فیلینگ متفاوت است. برای تهیه اشترودل پپرونی ابتدا باید خمیر هزارلا را در دمای محیط قرار دهید تا به آرامی نرم شود. سپس خمیر را از بسته بندی خارج کرده و آن را روی سطح کارتان باز کنید. حالا خمیر هزارلا را با چاقو از وسط به دو نیم تقسیم کنید. مرحله دوم سه قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی تند را روی خمیر بزیرید و با قلمو قسمت میانی خمیر را کاملا از سس بپوشانید اما دو طرف آن را تمیز نگه دارید. سپس به مقدار لازم از پپرونی‌های بسته‌بندی شده سولیکو به خمیر اضافه کنید. مرحله سوم حالا با چاقو دو طرف خمیر هزارلای پیراشکی خود را به صورت رشته‌ای در اندازه سه سانتی‌متر برش دهید. این کار را از بالا به پایین برای دو طرف خمیر پیراشکی انجام دهید. مرحله چهارم سپس برای طعمی پنیری و لذیذ 100 گرم پنیر پیتزا رنده شده روی پپرونی‌ها بریزید و به آرامی رشته‌های خمیر هزارلا را روی مواد قرار دهید تا کاملا سطح آن پوشیده شود. بعد از انجام تمام این مراحل برای هر دو قسمت خمیر هزارلا باید دو عدد اشترودل پپرونی داشته باشید. مرحله پنجم یک عدد تخم‌مرغ را هم بزنید و با قلمو روی خمیر اشترودل‌ها را به آن آغشته کنید تا پس از پخت رنگ طلایی و چشم‌نوازی داشته باشند. سپس اشترودل‌های خود را به مدت 40 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد در فر قرار دهید تا خوب پخته شوند. اشترودل پپرونی شما آماده است و می‌توانید آن را با یک لیوان نوشابه لاکی‌دو خنک نوش جان کنید.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است