طرز تهیه کیک تولد توتفرنگی همراه ویدیو
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: کمتر از 30 دقیقه
مناسب برای: 8 نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
ویدیو طرز تهیه کیک تولد با گلیز توتفرنگی
آیا تا به حال شده است بخواهید کیک تولد یکی از عزیزانتان را خودتان درخانه تهیه و با اینکار شخص متولد را سوپرایز کنید؟ با این دستور شما میتوانید به سادگی تنها در چند مرحله ساده یک کیک تولد توتفرنگی خوشمزه درست کنید. این کیک تولد جذاب را میتوانید به عنوان هدیه تولد به شخص متولد تقدیم و با این هدیه خلاقانه روز آنها را زیباتر کنید. در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا تمام فوت و فنهای طرز تهیه یک کیک تولد توتفرنگی خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
طرز تهیه کیک تولد توتفرنگی
آرد
یک و یک سوم پیمانه
شکر
یک و یک سوم پیمانه
سفیده تخم مرغ
12 عدد
زرده تخم مرغ
هشت عدد
اسانس توتفرنگی
یک قاشق چایخوری
خامه قنادی سولیانو کاله
450 گرم
مینارین قنادی منجمد کاله
450 گرم
گلیز توت فرنگی
شش قاشق غذاخوری
آب
دو قاشق غذاخوری
پودر نارگیل
به مقدار لازم
توتفرنگی
به مقدار دلخواه
شکلات مرواریدی
به مقدار لازم
طرز تهیه کیک تولد توتفرنگی
مرحله اول
برای تهیه این کیک تولد توتفرنگی خوشمزه میتوانید از
طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر
استفاده کنید.
برای درست کردن کیک اسفنجی ابتدا باید
سفیده تخم مرغ را به مدت 15 دقیقه روی دور تند هم بزنید
تا خوب کف کند. سپس شکر ساییده را هم کم کم اضافه کنید و بهم زنید تا مایه کیک شما سفید و براق شود. حالا آرد را روی سفیده الک کرده و آهسته و با ملایمت با مواد دیگر ترکیب کنید.
مرحله دوم
زرده تخممرغ را به همراه اسانس توتفرنگی هم بزنید تا سفید شود. سپس آن را آرام آرام با مایه اول مخلوط کنید. فر را هم روی 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا در فاصله آماده شدن مایه کیک گرم شود. مایه کیک را در قالب تفلون بریزید و برای
80 دقیقه
در فر بگذراید. بعد از بیرون آوردن قالب از فر، صبر کنید تا کیک کمی خنک شود. سپس آن را روی یک ظرف دیگر برگردانید و منتظر بمانید تا از قالب جدا شده و در ظرف سرو شما برگردد.
مرحله سوم
حالا که کیک اسفنجی شما آماده شده است برای تهیه خامه روی کیک 450 گرم خامه قنادی سولیانو و مینارین قنادی منجمد را با همزن روی دور تند بزنید تا کاملا ویپ و یکدست شود. توجه کنید خامهها را 30 دقیقه قبل از مصرف از فریزر به یخچال منتقل کنید تا نرم شوند.
مرحله چهارم
کیک اسفنجی را از وسط به صورت افقی دو قسمت کنید؛ سطح قسمت اول کیک را با خامهای که در قیف قنادی ریختهاید کاملا بپوشانید و توت فرنگیهای خرد شده را روی آن قرار دهید. سپس قسمت دوم کیک را روی این مواد قرار دهید و با قیف قنادی تمام کیک را با خامه بپوشانید و در آخر با استفاده از لیسک قنادی خامهکشی کنید.
شش قاشق غذاخوری گلیز توتفرنگی را در کاسهای بریزید و با یک قاشق غذاخوری آب حل کنید تا نرم شود، گلیز توتفرنگی را روی کیک خامهای بریزید و کیک را بچرخانید تا کاملا از آن پوشیده شود.
مرحله پنجم
دور تا دور کیک خود را با پودر نارگیل بپوشانید و روی آن را با میوههای دلخواه مثل توتفرنگی یا میوه کاکتوس خرد شده و شکلاتهای مرواریدی تزئین کنید. کیک تولد توتفرنگی شما آماده است، نوش جان.
اگر دوست دارید دیگر روشهای پخت کیک تولد را هم امتحان کنید میتوانید رسپیهای زیر را مطالعه کنید:
طرز تهیه کیک تولد شکلاتی
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است