طرز تهیه سوپ لوبیا ایتالیایی
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: کمتر از 30 دقیقه
مناسب برای: 4 نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
همه ما ایتالیا را به عنوان خاستگاه غذاهای خوشمزه میشناسیم و عجیب است که در میان دستور غذاهای بینظیر ایتالیایی نتوانیم طرز تهیه سوپ لوبیا خوشمزه را پیدا کنیم. به دلایل مختلفی از جمله تجارت ایرانیان با ایتالیاییها از طریق جاده ابریشم و ذائقه نزدیک مردمان این دو کشور، خوراکهای بسیاری مانند انواع اسپاگتی و پیتزا از ایتالیا وارد سفرههای ایرانی شده که بسیار هم مورد توجه ایرانیان واقع شده است. جالب است بدانید که خوراک لوبیای خوشمزه خودمان هم ریشه ایتالیایی دارد و در ایتالیا با نام سوپ لوبیا معروف است.
سوپ لوبیا ایتالیایی یک غذای کلاسیک محسوب میشود که به عنوان پیش غذا و میان وعده در بیشتر رستورانها در ایتالیا سرو میشود. شما میتوانید این غذای لذیذ را مطابق دستور زیر تهیه کنید و با اضافه یا کم کردن مواد و ادویههای مختلف آن را دستخوش تغییراتی کنید تا متناسب با سلیقه خودتان شود. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک سوپ لوبیا ایتالیایی شمزه را به شما آموزش دهیم.
البته میتوانید
طرز تهیه پیش غذای ایتالیایی پولنتا
را هم در کتاب کاله به عنوان یک غذای خاص از کشور ایتالیا بخوانید و در منزل خود تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه سوپ لوبیا ایتالیایی
لوبیا چیتی
650 گرم
پیاز بزرگ
یک عدد
سیر
دو حبه
سس گوجهفرنگی
دو فنجان
ریحان خشک شده
یک قاشق غذاخوری
پونه کوهی خشک شده
نصف قاشق چایخوری
نمک
به مقدار لازم
فلفل سیاه آسیاب شده
به مقدار لازم
روغن زیتون
دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه سوپ لوبیا ایتالیایی
مرحله اول
اگر به خاطر داشته باشید پیش از این ما دستور پخت
خوراک لوبیا عروس
و
خوراک لوبیا با گوشت
را به شما آموزش دادهایم اما اینبار میخواهیم با هم دستور پخت یک سوپ لوبیا ایتالیایی خوشمزه را یاد بگیریم که گزینهای مناسب برای افراد با رژیم غذایی سالم است. برای تهیه این سوپ لازم است لوبیا چیتی را از حدود دو تا سه ساعت قبل پخت داخل آب قرار دهید تا پخت آنها آسانتر شود. یک عدد پیاز بزرگ را پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید. دو حبه سیر را پوست بکنید و ریز خرد کنید. یک قابلمه متوسط بردارید و دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل آن بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط تا زیاد قرار دهید تا روغن داغ شود. پیازها را اضافه کنید و حدود پنج دقیقه تفت دهید تا رنگ پیازها کمی تغییر کند و طلایی شود. سپس سیر را اضافه کنید و یک تا دو دقیقه تفت دهید تا زمانی که عطر سیر آشپزخانهتان را پر کند.
مرحله دوم
سس گوجه فرنگی
را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید. لوبیا چیتی از پیش خیس شده را به باقی مواد اضافه کنید. سپس به مقدار کافی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله سوم
پس از گذشت چند دقیقه یک قاشق غذاخوری ریحان خشک شده و نصف قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده اضافه کنید. اجازه دهید تا مخلوط آرام بجوشد و عطر و مزه سبزیجات خشک آن آزاد شود.
مرحله چهارم
حرارت زیر قابلمه را کم کنید و هر از گاهی هم بزنید. کمی بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید. زمانی که مطمئن شدید که لوبیا چیتیها خوب پخته شدهاند اجازه دهید تا سوپ پنج تا هفت دقیقه بیشتر بپزد. پس از گذشت این زمان حرارت را خاموش کنید و سوپ را داخل کاسههای خود بریزید و نوش جان کنید.
نکات
برای بهتر شدن مزه سوپ میتوانید قارچ خرد شده به آن اضافه کنید.
در هنگام سرو میتوانید یک قاشق روغن زیتون روی سوپ بریزید.
اگر از طرفداران طعم ترش هستید، میتوانید آب یک لیمو ترش را بگیرید و داخل سوپ بریزید.
در صورتی که سوپ ازنظر شما شل بود، میتوانید یک قاشق آرد سفید را در مقداری آب گرم حل کنید و به سوپ اضافه کنید. این کار باعث میشود سوپ قوام بیشتری داشته باشد.
در صورتی که زمانی برای خیس کردن لوبیا ندارید میتوانید از کنسرو لوبیا استفاده کنید.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است