طرز تهیه تاکو گیاهی مکزیکی ؛ یک پیشنهاد متفاوت
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: کمتر از 30 دقیقه
مناسب برای: 2 نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
تاکو گیاهی یک غذای معروف و محبوب مردم مکزیک است که در همه جای دنیا طرفداران پروپا قرص خودش را دارد. نان ذرت یکی از مواد اولیه ثابت تاکو است که محتویات داخل آن میتواند با توجه به ذائقه و رژیم غذایی شما متفاوت باشد. تاکو گیاهی مکزیکی با توجه به مواد اولیه سالم و البته بدون گوشت خود بسیار مورد علاقه گیاهخوران است. اگر شما هم به دنبال یک غذای گیاهی خوشمزه هستید در ادامه این مقاله همراه ما باشید تا طرز تهیه تاکو گیاهی مکزیکی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه تاکو گیاهی
نان ترتیلا
چهار عدد
آووکادو
یک عدد متوسط
آب لیمو تازه
یک قاشق غذاخوری
نمک
نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه تازه
به مقدار لازم
پنیر چدار کاله
یک پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده
یک عدد
کاهوی خرد شده
یک پیمانه
مواد لازم برای تهیه لوبیا سیاه
روغن زیتون
دو قاشق غذاخوری
پیاز سفید خرد شده
یک دوم پیمانه
سیر خرد شده
یک حبه
لوبیا سیاه
200 گرم
زیره سبز
نصف قاشق چایخوری
پودر فلفل پاپریکا
یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل هندی
یک سوم قاشق چایخوری
نمک
نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه تازه
به مقدار لازم
رب گوجهفرنگی
یک قاشق غذاخوری
آب
یک چهارم لیوان
طرز تهیه تاکو گیاهی
مرحله اول
تاکوی میگو
یا تاکوی ماهی دو نوع از انواع متعدد تاکو هستند که مواد اولیه اصلی آنها همانطور که احتمالا حدس زدهاید از میگو و ماهی تشکیل شده است. اما اینبار میخواهیم نوعی تاکوی گیاهی را به شما آموزش دهیم. برای شروع فر را روشن کنید و لایههای نان تاکو را به طرزی کنار همدیگر بچینید که داخل نانها U شکل شوند و آنها را برای شش تا هفت دقیقه حرارت دهید.
مرحله دوم
در همین حین ماهیتابهای را روی شعله متوسط گاز قرار دهید و درون آن روغن زیتون بریزید تا کمی داغ شود؛ سپس پیاز را اضافه کنید و دو تا سه دقیقه تفت دهید تا نرم و طلایی رنگ شوند.
مرحله سوم
سیر خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید و 30 ثانیه تفت دهید حواستان باشد که زیاد سیر را حرارت ندهید که تلخ شود. سپس لوبیا سیاهی که از پیش در آب خیس کردهاید را به همراه ادویهجات، رب گوجهفرنگی و آب به مواد درون ماهیتابه اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت سه دقیقه خوب با هم مخلوط شوند.
مرحله چهارم
آووکادو را با چنگال در کاسهای کوچک له و سپس آب لیموی تازه، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
مرحله پنجم
نانهای تاکو را روی سطحی صاف قرار دهید و مقداری از مخلوط لوبیای سیاه آماده شده را داخل هرکدام بریزید و سپس پنیر چدار خرد شده و آووکادوی له شده را به همراه گوجه و کاهو به آنها اضافه کنید. تاکو گیاهی شما آماده است و میتوانید آن را با سس گوجه فرنگی، سس گشنیز یا هر سس دیگری که بخواهید سرو کنید. نوش جان.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است