طرز تهیه مرغ مراکشی با دورچین کینوا
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: کمتر از 30 دقیقه
مناسب برای: 4 نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
فرهنگ غذایی مراکش هم مانند اغلب فرهنگهای غذایی و آشپزیهای ملی تحت تاثیر تعاملات و دادوستدهای بین اقوام و فرهنگها در طول چندین قرن قرار گرفته است. به طور کلی یک آشپزخانه مراکشی ترکیبی است از آشپزی بربر، عرب، آندولوسی و مدیترانهای، با تاثیر اندکی از آشپزی اروپایی و جنوب صحرای آفریقا. مراکش تولید کننده بخش عمده میوههای مدیترانهای، سبزیجات و حتی برخی از میوههای استوایی است. گوشتهای رایج مصرفی در این کشور شامل گوشت گوساله، گوشت بز، گوشت گوسفند، مرغ و محصولات دریایی میشود. تمام اینها با هم اساس آشپزی مدیترانهای را تشکیل میدهند. طعمدهندههای معروف غذاهای مراکشی ترشی لیمو، روغن آرگان، روغن زیتون تصفیه نشده و میوههای خشک هستند. مواد اصلی تشکیل دهنده غذاهای مدیترانهای به طور کلی شامل گندم برای تهیه نان و کوسکوس، روغن زیتون در تهیه غذا و انگور به عنوان دسر میشود. دارچین، زرچوبه، زیره، پاپریکا، زعفران، زنجفیل و فلفل سیاه نیز برخی از ادویهجات پر مصرف در غذاهای مراکشی هستند. بنابراین، ذائقه آشپزی اصیل مراکشی نمیتواند چندان از ذائقه ایرانی دور باشد. در این مطلب طرز تهیه مرغ مراکشی با دورچین کینوا را یاد میگیریم. تهیه این غذا تنها نیم ساعت وقت شما را میگیرد.
مواد لازم برای تهیه مرغ مراکشی با دورچین کینوا
فیله مرغ
چهار تکه
لیموی تازه
یک عدد
روغن زیتون
چهار قاشق غذاخوری
ادویه مخلوط مراکشی
چهار قاشق غذاخوری
کینوا
300 گرم
پیاز
یک عدد
زیتون
یک مشت
جعفری
یک دسته
طرز تهیه مرغ مراکشی با دورچین کینوا
مرحله اول
فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. پوست و استخوان را از فیلههای مرغ جدا کنید. سه بریدگی عمیق روی سینه هر تکه از مرغها ایجاد کنید، آنها را در یک ظرف مخصوص فر بچینید و داخل فر قرار دهید.
مرحله دوم
آب لیمو را بگیرید و پوست لیمو را خرد کنید. هسته روغن زیتون را جدا کرده و گوشت آن را تکه تکه کنید. پیازها را به شکل ریز خرد کنید. سپس آب لیمو، پوست خرد شده لیمو، روغن زیتون و تکههای زیتون، پیازهای خرد شده و ادویه مخلوط مراکشی را با هم ترکیب کنید و روی مرغها بریزید. روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در فر بپزید.
مرحله سوم
یک قابلمه کوچک برداشته و داخل آن کمی آب بریزید و بگذارید روی حرارت گاز تا بجوشد. پس از جوش آمدن، کینوا را به آب اضافه کرده و حرارت آن را کم کنید و اجازه دهید تا کنیوا به مدت ۱۲ دقیقه در آب پخته و نرم شود. (اگر دوست دارید
روش تهیه و پخت اصولی کینوا
برای سالاد و حتی به جای برنج را بدانید به کتاب کاله سر بزنید.) پس از نرم شدن، کینوا را از آب خارج کرده و آبکشی کنید. سپس بگذارید تا آب کینوا به خوبی برود و کمی خشک شود. جعفریهای تازه را خرد کنید. سپس داخل یک کاسه بزرگ با جعفری خرد شده ترکیب کرده و بین بشقابهای پذیرایی تقسیم کنید.
مرحله چهارم
مرغ را از داخل فر بیرون بیاورید، روی ترکیب کینوایی داخل ظرفها قرار دهید و روی آنها آب لیمو بریزید.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است