شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه طرز تهیه سوپ مقوی گوجه فرنگی برای روزهای بعد از زایمان

طرز تهیه سوپ مقوی گوجه فرنگی برای روزهای بعد از زایمان

طرز تهیه سوپ مقوی گوجه فرنگی برای روزهای بعد از زایمان

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: 60 تا 90 دقیقه

مناسب برای: ۴ نفر

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

روزهای پس از زایمان، پر از باید و نبایدهای غذایی است. همین ممکن است انتخاب‌های یک مادر را محدود کند و تنوع خوراکی‌های قابل مصرف او را کاهش دهد. اما ما برای شما یک پیشنهاد خوشمزه و خوش‌رنگ داریم، تا حال‌تان را بهتر کند؛ سوپ گوجه فرنگی، یک گزینه عالی برای روزهای بعد از زایمان است. طرز تهیه سوپ مقوی گوجه فرنگی را در ادامه این مطلب برایتان آورده‌ایم. گوجه فرنگی با داشتن خواص فراوان که یکی از آن‌ها لیکوپن است، علاوه بر تاثیرات شگفت انگیز بی‌شمارش، برای رفع افسردگی روزهای پس از زایمان خیلی موثر است. آماده کردن این غذا بسیار راحت است و می‌توانید آن را با چند تکه نان تست شده، پنیر کبابی و کره نوش‌جان کنید تا حسابی انرژی‌تان سرجای خودش برگرد. مواد لازم برای تهیه سوپ مقوی گوجه فرنگی خرد شده بدون پوست چهار فنجان آب گوجه فرنگی سه فنجان شیر کم چرب یک فنجان نمک یک چهارم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه یک قاشق چای‌خوری پونه کوهی خشک یک قاشق چای‌خوری برگ ریحان تازه و خرد شده هشت تا ۱۰ عدد عصاره گوشت یا آب قلم غلیظ دو فنجان طرز تهیه سوپ مقوی گوجه فرنگی مرحله اول یک قابلمه متوسط انتخاب کنید و گوجه فرنگی خرد شده را به همراه آب گوجه فرنگی داخل آن بریزید، روی شعله قرارد دهید و صبر کنید تا بجوشند. پس از اینکه مواد به‌‌جوش آمدند، شعله را خیلی کم کنید و اجازه دهید تا به آرامی غل بخورند. 20 دقیقه برای این‌ مرحله زمان لازم است. مرحله دوم نمک، فلفل سیاه، برگ ریحان و پونه خشک را در میکسر ریخته و مخلوط کنید. آنقدر که ترکیبی کاملا صاف و یکدست داشته باشید. مواد را از میکسر به داخل قابلمه انتقال دهید و شیر را اضافه کنید. مواد باید با یکدیگر جوش بخورند و ترکیب شوند. حالا سوپ گوجه فرنگی شما آماده است. چند نکته بهتر است در روزهای پس از زایمان، مقدار خیلی کمی نمک مصرف کنید، پس نمک مشخص شده در دستور را افزایش ندهید. شما می‌توانید در صورت تمایل، از رشته فرنگی یا برنج نیم‌دانه، به میزان بسیار کمی در این سوپ استفاده کنید. برای اینکه سوپ لعاب بیشتری داشته باشد، می‌توانید به میزان بسیار کمی، جو پرک استفاده کنید. می‌توانید به جای ریختن عصاره گوشت در این سوپ، گوشت را خوب بپزید و ریش ریش کرده و در سوپ بریزید.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است