طرز تهیه دسر ام علی با خمیر هزارلا
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: کمتر از 30 دقیقه
مناسب برای: ۴ نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
ام علی یک دسر هیجانانگیز عربی است که در ماه رمضان به عنوان یک دسر برای افطار سرو میشود. این دسر هیجانانگیز به دلیل وجود مغزها و لبنیات بسیار مقوی است و میتوانید آن را به عنوان یک دسر غنی از مواد مغذی برای اعضای خانواده تهیه کنید. اگر هوس کردهاید یک شیرینی جدید و اصیل میل کنید، حتما این دستور غذایی را امتحان کنید. در ضمن با کمک خمیرهزارلا آماده پمینا به سادگی و سرعت میتوانید این دسر هیجانانگیز را تهیه کنید.
بیشتر بخوانید
طرز تهیه رولت گوشت با خمیرهزارلا کاپو
طرز تهیه سه مدل شیرینی با خمیر هزارلا همراه ویدیو
مواد لازم برای تهیه دسر ام علی ویژه افطار
خمیر هزارلا پمینا
100 گرم
کره
50 گرم
کشمش
به مقدار لازم
گردو
به مقدار لازم
مغز فندق
به مقدار لازم
پودر نارگیل
به مقدار لازم
شیر
یک لیوان
شکر
دو قاشق غذاخوری
پودر شیرخشک (کافی میت)
دو قاشق غذاخوری
خامه صبحانه
چهار قاشق غذاخوری
خلال پسته
به مقدار لازم
طرز تهیه شیرینی ام علی
مرحله اول
اگر با
فوت و فن آشپزی با خمیر هزارلا
آشنا هستید، دست بکار شوید و فر را روشن کنید و روی درجه 180 سانتی گراد تنظیم کنید. یک بسته خمیر هزارلای پمینا (که قبلا تهیه کردهاید) را باز کنید و یک برش 100 گرمی با کاتر ببرید. میتوانید بسته به مصرفتان بیشتر یا کمتر هم ببرید. اگر 100 گرم برایتان گنگ است، به ویدیو مراجعه کنید. یک سینی مخصوص فر بردارید و آن را چرب کرده، خمیر پمینا را روی آن قرار دهید. کره را آب کنید و با یک قلمو روی خمیر بمالید تا کل سطح آن را بپوشاند. سپس خمیرهزارلای پمینا را داخل فر بگذارید و اجازه دهید 10 دقیقه بپزد. بعد از این مرحله فر را خاموش نکنید.
مرحله دوم
یک ماهیتابه بردارید و یک لیوان شیر داخل آن بریزید، دو قاشق شکر به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت سه دقیقه بجوشد. سپس دو قاشق شیر خشک اضافه کنید و حسابی هم بزنید. این ترکیب را کنار بگذارید تا سرد شود. این مایع قرار است لابهلای دسر هیجانانگیز ام علی برود.
مرحله سوم
چند ظرف دسری کوچک بردارید. این ظرفها قرار است داخل فر بروند، پس به جنس آنها دقت کنید. خمیر هزارلا را تکه تکه کنید و سه چهار تکه کف هر ظرف بگذارید. چند عدد کشمش روی خمیر بریزید. گردوها را خرد کنید و به میزان لازم روی خمیر بریزید دوباره چند تکه خمیرهزارلا روی این ترکیب بریزید. کمی مغز فندق روی دسر بریزید و پودر نارگیل را روی آن بپاشید. یک تا دو قاشق از مایعی که در مرحله قبل درست کردیم روی آن بریزید و دو قاشق خامه صبحانه اضافه کنید و سطح دسر را صاف کنید.
مرحله چهارم
درجه فر را تا 210 سانتی گراد بالا ببرید و کاسههای دسر ام علی را داخل فر قرار دهید. اجازه دهید شیرینیها 10-15 دقیقه در فر بپزند. سپس آنها را از فر خارج کرده و با خلال پسته، خلال بادام و گل محمدی تزیین کنید. میتوانید مغزهای دسر را مطابق با سلیقهتان کم و زیاد کنید و اگر پودر نارگیل دوست ندارید، آن را حذف کنید.
با باقی مانده خمیر هزارلا هم میتوانید
شیرینی فرانسوی
هیجانانگیز تهیه کنید!
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است