طرز تهیه گراتن مرغ و ماکارونی مجلسی خوشمزه
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: 30 تا 60 دقیقه
مناسب برای: 4 نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
گراتن انواع مختلفی دارد و از غذاهایی است که برای سرو در مهمانیها و مجالس مختلف مناسب است. قبلا طرز تهیه انواع مختلف از گراتنها را به شما آموزش دادهایم امروز هم با طرز تهیه گراتن مرغ و ماکارونی که قطعا مورد پسند کودکان قرار میگیرد، با ما باشید.
مواد لازم برای تهیه گراتن مرغ و ماکارونی
مرغ
یک عدد
پیاز
یک عدد
ماکارونی رشتهای
یک بسته
سس بشامل
سه پیمانه
پنیر گودا (رنده شده) کاله
150 گرم
کره پاستوریزه کاله
100 گرم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
طرز تهیه گراتن مرغ و ماکارونی
مرحله اول
ابتدا مرغ را بشویید و بعد به همراه یک پیاز خرد شده، یک لیوان آب و مقداری نمک بپزید (آب را کشیده و تنها حدود نیم لیوان آب باقیمانده باشد).
مرحله دوم
حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا سرد شود، سپس اسکلت آن را جدا کنید، آب باقیمانده را با
سس بشامل
مخلوط کرده و بگذارید کمی روی حرارت بجوشد.
مرحله سوم
قابلمهای را از آبجوش، نمک و کمی روغن پر کنید، ماکارونی را در آن ریخته و بگذارید بجوشد و بپزد. سپس ماکارونی را آبکش کنید و روی آن اب سرد بگیرید.
مرحله چهارم
کف ظرف پیرکس را کمی چرب کنید و حدود یک سوم از سس بشامل را در آن بریزید و کمی پنیر روی آن بپاشید. نصفی از مایه ماکارونی را روی سس ریخته و سطح آن را صاف کنید.
مرحله پنجم
تکههای مرغ را روی آن بریزید و سپس با یک لایه دیگر ماکارونی روی آن را بپوشانید، سس را هم روی آن ریخته و مقداری پنیر روی آن بپاشید.
مرحله ششم
کره را به قطعات کوچک تقسیم کنید و روی گراتن بپینید. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید و ظرف را کف آن قرار دهید و اجازه دهید 30 دقیقه داخل آن بماند تا کف آن کمی برشته شود.
مرحله هفتم
بعد از نیم ساعت ظرف را به بالاترین طبقه فر منقل کرده و نیم ساعت دیگر اجازه دهید تا روی آن طلایی و برشته شود. گراتن شما آماده سرو است، آن را با چند برگ جعفری و گوجه گیلاسی و مقداری آویشن تزیین کنید.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است