طرز تهیه رولت گوشت حرفهای به سادهترین روش
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: 60 تا 90 دقیقه
مناسب برای: ۴ نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
اگر طرفدار غذاهای گوشتی باشید، نمیتوانید از این غذای خوشمزه به راحتی صرفنظر کنید. کافی است فوت و فن تهیه رولت گوشت ساده را یاد بگیرید تا بتوانید این غذا را به روشهای متنوع و با ترکیبات متفاوت آماده کنید. رولت گوشت یک غذای ایدهآل برای مهمانیهاست که هم روش پخت سادهای دارد و هم مجلسی و پرطرفدار است. در ادامه این مطلب، سادهترین طرز تهیه رولت گوشت را با شما درمیان میگذاریم.
مواد لازم برای تهیه رولت گوشت
گوشت گوساله چرخ کرده
نیم کیلو
تخم مرغ
یک عدد
پیاز
یک عدد
نمک و فلفل
به مقدار لازم
شکر قهوهای
دو قاشق غذاخوری
پودر خردل
یک قاشق غذاخوری
سس کچاپ
یک سوم فنجان
شیر کاله
یک فنجان
پودر نان
یک فنجان
طرز تهیه رولت گوشت
مرحله اول
فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. در این فاصله پیاز را با رنده ریز رنده کرده و آبش را خوب بگرید. سپس در یک کاسه بزرگ گوشت چرخکرده را با پیاز ورز دهید. حالا تخم مرغ، نمک و فلفل، خرده نان و شیر را به مواد گفته شده اضافه کرده و آنها را خوب با هم ترکیب کنید. بهتر است این کار را با دست انجام دهید تا مواد به خورد همدیگر بروند و ترکیب مواد رولت منسجمتر شود.
مرحله دوم
کف یک ظرف مستطیلی مناسب که عرض آن حدود ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر است را چرب کنید و رولت را در آن پهن کنید. سپس در یک کاسه پودر خردل، کچاپ و
شکر قهوهای
را ترکیب کرده و این سس را روی رولت بمالید. حالا ظرف را برای یک ساعت در فر قرار دهید.
چند نکته
میتوانید رولت را روی شعله ملایم اجاق گاز به مدت ۵۰ دقیقه تا یک ساعت بپزید. اما یادتان نرود که در قابلمه باید خوب بسته باشد.
میتوانید به جای سس گفته شده در این مطلب، رولت گوشت را با سس گوجهفرنگی مزهدار کنید.
بد نیست رولت را با خلال بادام و پسته یا جعفری تازه تزئین کنید.
میتوانید برای بهتر شدن طعم رولت در آن مقداری مغز گردوی خرد شده بریزید.
اگر از عطر ادویهها خوشتان میآید، این رولت را با اضافه کردن تخم گشنیز امتحان کنید.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است