طرز تهیه توپک عسلی با بیسکویت و کره بادام زمینی
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: کمتر از 30 دقیقه
مناسب برای: 4 نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
توپک عسلی یک شیرینی مقوی و خوشمزه است که آماده کردن آن نیازی به فر هم ندارد. به راحتی میتوانید آن را در منزل تهیه کنید و به عنوان شیرینی عید یا به عنوان میانوعده با چای و قهوه نوش جان کرده و از
خواص کره بادام زمینی
هم بهرهمند شوید. با طرز تهیه توپک عسلی همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه توپک عسلی
کره بادام زمینی
پنج قاشق سوپخوری
پودر بیسکوییت
170 گرم
عسل
دوونیم قاشق سوپخوری
انجیر خشک ریز شده
سه عدد
کره نرم شده
45 گرم
پودر نارگیل یا کنجد
به مقدار لازم برای تزیین
طرز تهیه توپک عسلی
مرحله اول
برای شروع بیسکوییت را داخل مخلوطکن حسابی پودر کنید.
مرحله دوم
یک کاسه بردارید و بیسکوییت پودر شده، کره بادام زمینی و عسل را با هم مخلوط کنید. اگر دوست دارید کره بادام زمینی را در منزل تهیه کنید،
طرز تهیه کره بادام زمینی به دو روش
را در کتاب کاله بخوانید.
مرحله سوم
کره را به
روش بن ماری
ذوب کرده و به مواد بالا اضافه کنید تا ترکیب یکدستی به وجود آید.
مرحله چهارم
مواد را خوب با هم ورز دهید تا نرم و منسجم شوند.
مرحله پنجم
حالا انجیر خشک را به صورت ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید. مخلوط را به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.
مرحله ششم
بعد از 20 دقیقه از مواد به اندازه یک گردو بردارید و به کمک دست گرد کنید و داخل پودر نارگیل یا کنجد بغلتانید.
مرحله هفتم
توپها را دوباره به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا کاملا شکل خودشان را حفظ کنند.
مرحله هشتم
توپک عسلی آماده است. حالا میتوانید با یک فنجان چای داغ نوش جان کنید.
نکات طرز تهیه توپک عسلی
بهتر است از بیسکوییتهای سبوسدار مثل ساقه طلایی استفاده کنید.
توپها را میتوانید در پودر مغزهای مختلف مثل مغز گردو، بادام، پسته و فندق بغلتانید.
میتوانید توپک را داخل شکلات سفید یا قهوهای ذوب شده بغلتانید.
توپکهای عسلی را در یخچال میتوانید نگهداری کنید اما بهتر است به مقدار کمتری و برای دو تا سه وعده تهیه کنید.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است