طرز تهیه کیک سوپرایزی همراه ویدیو
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: 60 تا 90 دقیقه
مناسب برای: 8 نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
کیک سوپرایزی وانیلی قرار است شخص مورد نظرتان را با قلب قرمز درونش سوپرایز کند. مناسبتهایی مثل تولد، روز مادر و پدر یا روز ولنتاین و روز عشق سپندارمذگان، مناسبتهایی هستند که میتوانید سراغ دستورالعمل این کیک بیایید و با دستپخت خودتان محبوب، دوستان و خانوادتان را حسابی سوپرایز کنید. برای تهیه این کیک کافی است دوبار مایه کیک را با همین مواد اولیه درست کرده و به یکی از آن رنگ خوراکی اضافه کنید، یا با دوبرابر مواد اولیه که در ادامه گفتیم، مایه کیک درست کرده و به نصف آن رنگ خوراکی بزنید و مابقی را کنار بگذارید.
مواد لازم برای تهیه کیک سوپرایزی
شکر
180 گرم
آرد سفید
180 گرم
تخم مرغ
سه عدد
وانیل مایع
یک قاشق چایخوری
شیر کمچرب کاله
پنج قاشق غذاخوری
جوش شیرین
نصف قاشق چایخوری
رنگ خوراکی قرمز
یک قاشق مرباخوری
کره
180 گرم
بیکینگ پودر
یک قاشق چایخوری
نمک
یکچهارم قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه شهد روی کیک
پودر قند
یک پیمانه
آبلیمو
پنج قاشق غذاخوری
گلاب
یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک سوپرایزی
مرحله اول
برای شروع یک کاسه متوسط بردارید و دو قالب کره را داخل آن با همزن برقی بزنید. سپس شکر را اضافه کرده و همانطور که به هم زدن ادامه میدهید، تخم مرغها را به ترتیب اضافه کنید.
مرحله دوم
همزن را خاموش کرده و وانیل مایع و شیر را وارد کنید. نصف مایه کیک را کنار گذاشته و به مابقی رنگ خوراکی قرمز را اضافه کنید سپس با همزن برقی دور کند مواد را هم بزنید تا رنگ خوراکی به طور یکدست در مواد حل شود.
مرحله سوم
آرد سفید، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید و با همزن دستی مواد را با هم ترکیب کنید. بهتر است از یک الک روی کاسه قرار دهید و مواد را داخل الک بریزید.
مرحله چهارم
مایه قرمز رنگ کیک را کف قالب تو گود مستطیلشکل بریزید و به کمک ته قاشق آن را خوب پخش کنید.
مرحله پنجم
قالب را به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید. بعد از 30 دقیقه قالب را بیرون آورده و به صورت ورقههای نازک دو تا سه سانتیمتری کیک را برش بزنید.
مرحله ششم
حالا ورقههای کیک را قالب قلبی شکل بزنید.
مرحله هفتم
یک قالب دیگر در همان اندازه بردارید و کف آن را کاغذ روغنی پخش کنید. نصف باقی مانده مایه کیک را داخل قالب بریزید و تکههای قلبیشکل را به صورت عمودی و پشت سرهم وسط قالب بچینید. سپس مابقی مایه کیک را بریزید و قالب را به مدت 30 تا 35 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید.
مرحله هشتم
در این فاصله برای تهیه شهد تمام مواد را داخل یک کاسه به کمک قاشق با هم مخلوط کنید. بعد از این که کیک را از فر بیرون آوردید، روی آن توت فرنگی خرد شده بچینید و از مایه شهد روی توت فرنگیها بریزید. نوش جان!
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است