طرز تهیه مارشمالو وانیلی در خانه
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: کمتر از 30 دقیقه
مناسب برای: ۱۰ نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
اگر عاشق آشپزی باشید، آماده کردن هلههولههای محبوبتان در خانه، برایتان به یک لذت بزرگ تبدیل میشود. عاشقان آشپزی دوست دارند از غذای اصلی گرفته تا دسر و نوشیدنی و تنقلات را در آشپزخانه خودشان تهیه کنند و همین بهانه کافی است تا ما طرز تهیه یکی از محبوبترین هلههولهها را در این مطلب آموزش دهیم. اگر از بافت نرم و طعم شیرین مارشمالو خوشتان میآید، در ادامه با طرز تهیه مارشمالو وانیلی همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه مارشمالو وانیلی
پودر ژلاتین بدون طعم
۱۵۰ گرم
شکر دانه ریز
۱۲۰ گرم
پودر قند
۸۰ گرم
نشاسته ذرت
۵۰ گرم
شیره یا شربت ذرت
سه چهارم فنجان
سفیده تخم مرغ
سه عدد
نمک
بین دو انگشت
عصاره وانیل
یک قاشق غذاخوری سرخالی
آب سرد
دو فنجان
طرز تهیه مارشمالو وانیلی
مرحله اول
با پودر یا ورقه ژلاتین میتوانید دسرهای متفاوتی را تهیه کنید. از
دسر شیر عسلی
و
زعفرانی
گرفته تا
ژله خانگی
، همگی به سادگی در آشپزخانه شما آماده میشوند. اینبار هم میخواهیم طرز تهیه مارشملو خانگی را با پودر ژلاتین به شما آموزش دهیم. برای شروع پودر ژلاتین را در یک قابلمه در یک فنجان آب سرد حل کنید و هم بزنید. ظرف را برای پنج دقیقه کنار بگذارید تا حالت ژلاتین تغییر کند.
وقتی که ژلاتین حل شد، شیره را همراه با شکر و باقی آب در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. یک دماسنج کنار دستتان بگذارید و وقتی دمای مایعی که داخل قابلمه است به ۱۲۰ درجه رسید، ژلاتین را اضافه کنید و بعد از ۳۰ ثانیه شعله را خاموش کنید.
مرحله دوم
در یک ظرف مناسب سفیدههای تخممرغ را آنقدر با همزن برقی بزنید که سفت و سفید شوند. وقتی مخلوط داخل قابلمه خنک شد، آن را به سفیدها اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید. این کار را میتوانید با قرار دادن همزن روی درجه یک انجام دهید. آنچه مهم است، این که برای حدود نیم ساعت باید این ترکیب را هم بزنید. سپس عصاره وانیل را اضافه کنید و پنج دقیقه دیگر هم زدن را ادامه دهید.
مرحله سوم
کف یک ظرف مناسب کاغذ روغنی بیندازید و مواد را در آن پهن کنید. سپس روی آنها آرد ذرت الک کنید و ظرف را برای سه ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از این زمان سینی را بیرون بیاورید و با کاردی که لبهاش را کمی چرب کردهاید مارشمالوها را برش بزنید. در برخی از دستورهای آشپزی مارشمالو را بدون استفاده از سفیده تخم مرغ تهیه میکنند اما در این دستور از سفیده تخم مرغ برای تهیه مارشمالو خانگی استفاده کردهایم.
اگر دوست دارید هلههولههای خوشمزه را در منزل درست کنید، میتوانید
طرز تهیه پولکی
را هم در کتاب کاله بخوانید و از تهیه آن برای اعضای خانواده خود لذت ببرید.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است