طرز تهیه نان شکم پر همراه ویدیو
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: 30 تا 60 دقیقه
مناسب برای: 4 نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
برای خیلی از افراد غذاهای نانی مثل غذاهای برنجی و خورشتی یک غذای کامل و سیرکننده محسوب نمیشود. اما نان شکمپری که دستور تهیه آن را میخواهیم در اختیارتان قرار دهیم تمام تصوراتتان را در مورد این نوع غذاها تغییر میدهد. نان شکم پر با خمیر خانگی درست شده و محتویات داخلش شامل گوشت قلقلی و پنیر خوشطعم و کمنمک موزارلاست. با طرز تهیه نان شکم پر همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه نان شکم پر
گوشت چرخکرده
500 گرم
تخم مرغ
یک عدد
پودر سوخاری
یکسوم پیمانه
جعفری خرد شده
یک قاشق غذاخوری
پودر سیر
یک قاشق چایخوری
پودر پنیر پارمسان
یکسوم پیمانه
پنیر موزارلا گیلاسی
به مقدار لازم
نمک
به مقدار لازم
فلفل سیاه
به مقدار لازم
سس کچاپ کاله
به مقدار لازم
روغن
به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه خمیر
مایه خمیر
10 گرم
آب ولرم
یکچهارم پیمانه
شکر
نصف قاشق چایخوری
آب
نصف پیمانه
روغن مایع
سه قاشق سوپخوری
آرد
دو پیمانه
نمک
به مقدار لازم
طرز تهیه نان شکم پر
مرحله اول
برای شروع گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، پودر سوخاری، جعفری خرد شده، پودر سیر و مقداری نمک و فلفل به کاسه اضافه کنید. سس کچاپ را هم اضافه کنید و به کمک دست مواد را با هم ورز دهید.
مرحله دوم
به اندازه یک قاشق چایخوری از مواد بردارید و قلقلی کنید.
مرحله سوم
مقداری روغن داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن حسابی داغ شود. گوشت قلقلیها را داخل تابه بچینید و تمام طرف آنها را سرخ کنید.
مرحله چهارم
برای تهیه خمیر مایه خمیر، آب ولرم و شکر را با هم مخلوط کنید و یک رب استراحت دهید. سپس آب، روغن مایع، آرد و نمک را اضافه کنید و مواد را حدود نیم ساعت استراحت دهید.
مرحله پنجم
بعد از این که خمیر نیم ساعت استراحت کرد، آماده مصرف است. آن را به اندازه یک مشت چونهگیری کنید و به کمک دست پهن کنید.
مرحله ششم
روی خمیر
سس کچاپ
بریزید و به کمک قاشق سس را پهن کنید. گوشت قلقلیهای سرخ شده را همراه یک عدد
پنیر موزارلای گیلاسی
روی خمیر قرار دهید و جوری آن را بپیچید که در مغز نان قرار گیرند.
مرحله هفتم
داخل یک کاسه روغن مایع، جعفری خرد شده و
پنیر پارمسان
را با هم مخلوط کنید.
مرحله هشتم
یک قالب فر دایرهای شکل بردارید و نانها را دورتادور آن بچینید. به کمک یک قلمو روی نانها را به روغن آغشته کنید و قالب را به مدت 20 دقیقه داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
مرحله نهم
بعد از بیست دقیقه نان شکم پر آماده است. آن را از فر بیون آورده و با سس کچاپ سرو کنید. نوش جان!
این نان شکمپر را با
سس تند و شیرین تایلندی
هم میتوانید سرو کنید.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است