طرز تهیه برگر گیاهی هالوپینو با چاشنی پیاز کاراملی
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: کمتر از 30 دقیقه
مناسب برای: ۶ نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
چه کسی گفته که در سفره گیاهخوارها خبری از تنوع غذایی نیست؟ اگر چیزی جز غذاهای گیاهی در منوی روزانه شما وارد نشود هم میتوانید با خیال راحت تنوع غذایی را حفظ کنید و در مهمانیها هم میز غذای رنگارنگی را بچینید. شما حتی برای تهیه ساندویچهای گیاهی هم میتوانید راههای متفاوتی را امتحان کنید. در این مطلب طرز تهیه یک برگر گیاهی متفاوت با طعمی خاص را به شما آموزش میدهیم. برگر گیاهی امروز ما که تندی هالوپینو را دارد، با یک چاشنی شیرین و خوشمزه طعمدار شده. طرز تهیه این ساندویچ خاص را در ادامه مطلب بخوانید.
مواد لازم طرز تهیه برگر گیاهی هالوپینو
کنسرو لوبیا
دو عدد
برنج قهوهای پخته شده
یک فنجان
جو دو سر آرد شده
یک فنجان
مخمر خوراکی
یک چهارم فنجان
هالوپینو خرد شده
یک سوم فنجان
سیر
چهار حبه
سرکه بالزامیک
یک قاشق غذاخوری
نمک
یک و نیم قاشق چایخوری
فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری
کورن فلکس خرد شده
چهار قاشق غذاخوری
آب
شش قاشق غذاخوری
نان برگر
شش عدد
کاهو
به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه پیاز کاراملی دودی
روغن زیتون
دو قاشق چایخوری
پیاز بزرگ
یک عدد
اسانس خوراکی دودی
یک قاشق چایخوری
شربت افرا
دو قاشق چایخوری
سویا سس
دو قاشق چایخوری
طرز تهیه برگر گیاهی هالوپینو
مرحله اول
برگر گیاهی را میتوانید با انواع لوبیا آماده کنید. از
برگر با سویا
گرفته تا
برگر با لوبیا سفید
، همه در میان گیاهخواران محبوب هستند و در این مطلب طرز تهیه برگر با کنسرو لوبیا را به شما آموزش میدهیم. برای شروع آب لوبیاها را بگیرید و در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس آنها را با گوشتکوب بکوبید تا خوب له شوند.
سپس برنج قهوهای پخته شده را به لوبیاها اضافه کنید و مواد را با هم خوب هم بزنید. جو دو سر را هم در آسیاب برقی بریزید و وقتی به آرد تبدیل شد آن را با مواد مخلوط کنید. یادتان نرود که میزان جو دوسر بعد از آرد شدن باید یک فنجان باشد.
مرحله دوم
مخمر خوراکی، بالزامیک، نمک و فلفل، هالوپینو و سیر خرد شده را داخل کاسه بریزید و با مواد دیگر مخلوط کنید. آب را هم اضافه کنید و وقتی مواد خوب ترکیب شدند، روی کاسه را بپوشانید و آن را برای ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.
مرحله سوم
فر را روی دمای ۱۸۰ گرم کنید و مواد را به شش قسمت تقسیم کنید. کف سینی فر روغن بریزید و برگرها را بعد از گرد و صاف کردن در سینی قرار دهید. بعد از حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه برگرهای گیاهی شما خواهند پخت. در زمان پختن برگرها، پیاز کاراملی دودی را آماده کنید.
مرحله چهارم
در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیازهای مویی خرد شده را در آن بریزید. حدود ۱۵ دقیقه بعد پیازهای شما کاملا طلایی میشوند. سپس مایع اسانس دودی، شربت افراد و سویا سس را اضافه کنید. حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر وقت لازم است تا پیازهای دودی شما حالت کاراملی به خود بگیرند. اگر امکان تهیه شربت افرا را ندارید، میتوانید
پیاز کاراملی
را به روشی که پیش از این آموزش داده بودیم آماده کنید.
مرحله پنجم
در هر نان یک عدد برگر گیاهی، مقدای پیاز کارامی و یکی دو برگ کاهو قرار دهید. میتوانید به جای کاهو، در این ساندویچ کمی سالاد زمستانی بریزید. ساندویچ خوشمزه و متفاوت شما آماده است. از خوردنش لذت ببرید.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است