طرز تهیه تاکو گوشت همراه ویدیو
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: کمتر از 30 دقیقه
مناسب برای: 3 نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
تاکو معروفترین غذای مکزیکی است که با نان مخصوص درست و با مواد مختلفی پر میشود. مکزیکیها معتقدند راز تهیه تاکوی فوقالعاده در نان و سسی است که همراه آن سرو شده و کامل کننده طعم و مزه تاکو است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه تاکو گوشت را به شما آموزش دهیم. همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه تاکو گوشت
گوشت چرخکرده
300 گرم
فلفل دلمهای قرمز
یکسوم پیمانه
کنسرت ذرت
یکچهارم پیمانه
فلفل هالوپینو
یکچهارم پیمانه
گشنیز خرد شده
یکچهارم پیمانه
سیر خرد شده
دو حبه
تخم گشنیز
یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه
یک قاشق چایخوری
گرانول پاپریکا
یک قاشق چایخوری
پودر دارچین
یک قاشق چایخوری
گرانول چیلی
یک قاشق چایخوری
نمک
یک قاشق چایخوری
آرد ذرت
200 گرم
آرد سفید
100 گرم
روغن ذرت
دو قاشق غذاخوری
آب ولرم
یک پیمانه
روغن زیتون
دو قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی تند
به مقدار لازم
سس خردل
به مقدار لازم
سس چیلی تای
به مقدار لازم
طرز تهیه تاکو گوشت
مرحله اول
برای شروع تهیه تاکو گوشت ابتدا داخل یک کاسه بزرگ آرد ذرت و آرد سفید را الک کنید. سپس روغن ذرت و آب ولرم را اضافه کرده و شروع به ورز دادن کنید تا خمیر به دست نرم و یکدستی به وجود آید.
مرحله دوم
مقداری آرد روی سطح میز کارتان بپاشید و خمیر را وردنه بزنید تا قطرش حدود سه میلیمتر شود. حالا از یک قالب گرد که قطرش حدود 15 سانتیمتر است کمک بگیرید و خمیر تاکو گوشت را قالب بزنید. دورتادور قسمتهای اضافی خمیر را بگیرید تا اگر امکانش را دارد، یک خمیر دیگر به دست بیاورید.
مرحله سوم
داخل یک قابلمه کوچک تا نیمه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن حسابی داغ شود. خمیرهای تاکو گوشت را به ترتیب داخل روغن قرار دهید و بعد از چهار تا پنج ثانیه به کمک دو تا قاشق دو طرف آن را بلند کنید تا خمیر تاکو حالت هلالی پیدا کند. همه خمیرها را به همین شکل سرخ کنید و سراغ آماده کردن مواد تاکو بروید.
مرحله چهارم
مقداری روغن داخل یک تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. گوشت چرخکرده تاکو گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.
مرحله پنجم
به ترتیب تخم گشنیز، فلفل سیاه، گرانول پاپریکا، پودر دارچین، گرانول چیلی و نمک را به گوشت تاکو گوشت اضافه کنید.
مرحله ششم
فلفل دلمهای را به صورت رشتهای ببرید و همراه ذرت، فلفل هالوپینو و گشنیز خرد شده به مواد تاکو گوشت اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
مرحله هفتم
سیر را ریز خرد کنید و در این مرحله از پخت تاکو گوشت به مواد اضافه کنید. اجازه دهید تا مواد با هم تفت خورده و مزهها خورد هم روند.
مرحله هشتم
حالا مواد تاکو گوشت را داخل خمیر ریخته و روی آن سس گوجه فرنگی تند، چیلی تای و سس خردل بریزید. نوش جان! این تاکوی خوشمزه را میتوانید با
سس مکزیکی تند و آتشین
سرو کرده و در کنار آن یک پیش غذای مکزیکی مثل سوپ سرد مکزیکی در نظر بگیرید.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است