طرز تهیه لقمه سوخاری پنیری همراه ویدیو
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: کمتر از 30 دقیقه
مناسب برای: 6 نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
لذت آشپزی درست کردن غذاهای هیجان انگیز و جدیدی است که با همین مواد اولیه در دسترس تهیه میشوند. لقمه سوخاری پنیری یکی از همین غذاهای خوشمزه است که با مواد سادهای تهیه شده و میتواند به عنوان فینگرفود یا حتی غذای اصلی پای ثابت مهمانیهایتان باشد. با طرز تهیه این لقمه خوشمزه و جذاب همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه لقمه سوخاری پنیری
ژامبون گوشت
500 گرم
ژامبون بیکن گوشت و مرغ
500 گرم
سیب زمینی پخته
سه عدد بزرگ
ژامبون خرد شده
نصف پیمانه
پیازچه خرد شده
یکسوم پیمانه
خامه صبحانه
نصف پیمانه
پنیر پارمسان
یکچهارم پیمانه
پنیر ورقهای گودا
یک بسته
آرد سفید
یک پیمانه
تخم مرغ بزرگ
دو عدد
پودر سوخاری
یک پیمانه
نمک
یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه
یک قاشق چایخوری
پاپریکا دودی
یک قاشق چایخوری
طرز تهیه لقمه سوخاری پنیری
مرحله اول
برای شروع سیب زمینیهای پخته شده را پوست بگیرید و خرد کنید. سپس داخل یک ظرف بزرگ بریزید.
مرحله دوم
ژامبون خرد شده، پیازچه، پاپریکا دودی و
خامه صبحانه
را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. درآخر نمک و فلفل بپاشید و بعد از کمی هم زدن
پودر پنیر پارمسان
را اضافه کنید. کاسه را کنار قرار
دهید.
مرحله سوم
یک تخته آشپزی روی میز کارتان قرار دهید. یک لایه ژامبون و یک لایه پنیر ورقهای گودا روی ژامبون قرار دهید. سپس آن را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و تکهها را روی هم بچینید. یازده بار دیگر این کار را تکرار کنید.
مرحله چهارم
حالا هر تکه را به کمک ژامبون بیکن لقمه پیچ کنید.
مرحله پنجم
کف قالب فر را یک کاغذ نسوز قرار دهید و مواد داخل کاسه را کف قالب فر به طور یکنواخت پهن کنید. کمی از مواد را نگهدارید.
مرحله ششم
حالا لقمهها را به ترتیب داخل مواد فرو کنید. مواد باقی مانده را روی لقمهها بریزید و به کمک لیسک یا ته قاشق پخش کنید.
مرحله هفتم
قالب را 30 دقیقه داخل فریزر قرار دهید.
مرحله هشتم
بعد از 30 دقیقه با چاقو کمی بزرگتر از لقمهها دور تا دور آنها ببرید و از هم جدا کنید. سپس به ترتیب داخل آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید و داخل روغن داغ سرخ کنید.
لقمههای سوخاری پنیری را داخل یک بشقاب مناسب سرو کرده و با انواع سس مثل
سس گوجه فرنگی خانگی
،
سس پاپریکا مجارستانی
و
سس فلفل تند
نوش جان کنید.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است