طرز تهیه قیساوا یک صبحانه مقوی زمستانی
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: کمتر از 30 دقیقه
مناسب برای: 2 نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
قیساوا نوعی خوراک خوشمزه و مقوی آذری است که معمولا برای صبحانه در روزهای سرد سرو میشود. این صبحانه محلی در کمتر از یک ربع آماده شده و انرژی روزتان را فراهم میکند. با طرز تهیه قیساوا همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه قیساوا
تخم مرغ
چهار عدد
خرمای رطب
300 گرم
کره
75 گرم
گردوی خرد شده
نصف پیمانه
طرز تهیه قیساوا
مرحله اول
برای شروع هستههای خرما را جدا کنید.
مرحله دوم
کره را داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شود.
مرحله سوم
خرماها را داخل کره تفت دهید تا خرما کاملا نرم و له شود.
مرحله چهارم
گردوها را به کمک دست کمی خرد کنید و به خرما اضافه کنید. به تفت دادن ادامه دهید تا گردو ها نرم شوند.
مرحله پنجم
حالا تخم مرغها را داخل یک کاسه بریزید و به کمک یک چنگال یا یک همزن دستی بزنید تا از لختگی درآمده و سفیده و زرده تخم مرغ تقریبا یکی شوند.
مرحله ششم
وقتی تخم مرغ پخت قیساوا را میتوانید کنار نان داغ سرو کنید.
نکات طرز تهیه قیساوا
میتوانید به جای خرمای رطب از خرمای خشک استفاده کنید. اما در آن صورت باید مقداری آب یا شیر کمچرب هنگامی که خرما را تفت میدهید اضافه کنید.
اگر مایل بودید، میتوانید از مقداری کنجد هم استفاده کنید.
میتوانید از کره محلی استفاده کنید.
قیساوای بدون تخم مرغ را در بعضی از شهرها به عنوان خورش با برنج سرو میکنند.
برای سرو این صبحانه میتوانید از
چند ایده آسان و زیبا
کمک بگیرید.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است