شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه طرز تهیه اسپاگتی گیاهی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه اسپاگتی گیاهی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه اسپاگتی گیاهی خوشمزه و مجلسی

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: کمتر از 30 دقیقه

مناسب برای: ۴ نفر

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

تهیه یک غذای کاملا گیاهی برای یک وعده می‌تواند انتخابی سالم، خوشمزه و هیجان انگیز باشد. اما شاید شما هم از دستورات تکراری برای پخت این نوع غذاها خسته شده باشید. در بین غذای گیاهی، انواع مختلف اسپاگتی همیشه محبوب و آسان هستند. در این مطلب، ما برای شما طرز تهیه یک اسپاگتی گیاهی خوش طعم و متفاوت را آماده کرده‌ایم. اگر گیاهخوار یا وگن هستید، با ما همراه باشید تا یکی از آسان‌ترین دستورهای طبخ را به شما آموزش دهیم. مواد لازم برای تهیه اسپاگتی گیاهی اسپاگتی یک بسته روغن زیتون یک قاشق غذاخوری سیر چرخ شده یک حبه کدو سبز حلقه شده دو عدد هویج حلقه شده یک عدد پیاز قرمز خرد شده یک عدد گوجه درشت خرد شده یک عدد رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری ادویه ایتالیایی یک قاشق چای‌خوری پودر فلفل قرمز ینصف قاشق چای‌خوری نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم ریحان خرد شده (برای تزئین) به مقدار لازم طرز تهیه اسپاگتی گیاهی مرحله اول   قبل از هر کاری، بد نیست که در مورد آداب اسپاگتی خوردن کمی مطالعه کنید تا این غذای خوشمزه را به شیوه خود ایتالیایی‌ها سرو و میل کنید. حالا مثل روش تهیه اسپاگتی با سس آووکادو، بسته اسپاگتی را در یک قابلمه آب جوش بریزید و مطابق دستور روی بسته، اجازه دهید بپزد .سپس اسپاگتی را از آب خارج کنید. در این مرحله کاملا مراقب میزان پخت اسپاگتی باشید، چرا که پس از خارج کردن آن‌ها از آب جوش، دیگر پخته نمی‌شوند. پس باید به درجه‌ای از پخت رسیده باشد که به آسانی نوش جان کنید. در این مرحله یک فنجان از آب اسپاگتی را برای ادامه دستور نگه دارید. مرحله دوم یک قابمله را روی شعله بگذارید؛ روغن و سیر را مخلوط کنید و تا زمانی‌که عطر سیر بلند شود صبر کنید. سپس کدو، هویج و پیاز را اضافه کنید و اجازه دهید که سبزیجات نرم شوند. پس از هفت دقیقه، رب و گوجه فرنگی را به قابمله اضافه کنید. در همین مرحله، ادویه ایتالیایی، نمک، پودر فلفل قرمز و پودر فلفل سیاه را اضافه کنید تا با مواد کاملا ترکیب شود. اجازه دهید مواد ۱۰ دقیقه روی شعله بمانند. مرحله سوم اسپاگتی را به سس اضافه کنید. در این مرحله از تهیه اسپاگتی گیاهی، آب جوشی که از قبل برداشته بودید را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا سس به خورد رشته‌های اسپاگتی برود. در صورت لزوم می‌توانید از آب بیشتری استفاده کنید. در آخر اسپاگتی را به ظرف مورد نظرتان منتقل کنید و ریحان را روی غذا بریزید. اگر وگن نیستید می‌توانید کمی موزارلای رنده شده هم روی پاستا بپاشید یا اینکه مثل روش تهیه اسپاگتی سیر و قارچ، از پودر پنیر پارمسان استفاده کنید.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است