شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه طرز تهیه خورشت فسنجان به سبک رشتی

طرز تهیه خورشت فسنجان به سبک رشتی

طرز تهیه خورشت فسنجان به سبک رشتی

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: کمتر از 30 دقیقه

مناسب برای: ۱۰ نفر

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

گیلانی‌ها فسنجان مجلسی را نه با مرغ، بلکه با مرغابی یا خودکا (نوعی مرغ وحشی کوچک) درست می‌کنند. مرغابی یا خودکای این خورشت ، معمولا درسته پخته می‌شود و به همان صورت سرو می‌شود. از طرف دیگر، رب انار گیلان از انار جنگلی یا ترشه انار تهیه می‌شود که فسنجان را ترش‌مزه می‌کند و تقریبا به رنگ سیاه در می‌آورد و گیلانی‌ها این خورشت را با همین مزه و رنگ می‌پسندند؛ ما هم در این مطلب طرز تهیه فسنجون یا همان فسنجان رشتی را با شما درمیان می‌گذاریم. بیشتر بخوانید طرز تهیه قورمه سبزی رشتی | دستور اصیل شمالی با بادمجان طرز تهیه قطاب شمالی در خانه با و بدون فر مواد لازم برای تهیه فسنجون رشتی مغز گردو ساییده ۷۵۰ گرم مرغابی پاک کرده یک عدد رب ترش انار یک پیمانه سس انار کاله در صورت تمایل نمک به مقدار لازم آب پنج پیمانه طرز تهیه خورشت فسنجان به سبک رشتی ساده‌ترین روش طرز تهیه فسنجون رشتی با مرغابی برای تهیه این خورش، مثل خورش فسنجان مجلسی به ترکیب رب انار و گردو با گوشت مورد نظرتان نیاز دارید. پس در ابتدا مغز گردو را با پنج پیمانه آب در قابلمه جاداری بریزید و با مرغابی روی آتش ملایم بگذارید تا آرام آرام بپزد. بعد از حدود دو ساعت، مرغابی شما خواهد پخت. سپس رب انار را با کمی نمک به آن اضافه کنید و برای ۳۰ دقیقه دیگر خورش را روی آتش ملایم بپزید. در جریان پخت این خورش در قابلمه را کمی باز بگذارید. درست است که رشتی‌ها این خورش را با مرغابی درست می‌کنند، اما شما می‌توانید کمی خلاقیت به خرج دهید و با ترکیب رب ترش انار و پنیر کبابی خورشت فسنجان با پنیر کبابی را آماده کنید. نکات بعضی‌ها به این خورش حدود یک قاشق مرباخوری گلپر ساییده هم اضافه می‌کنند اما اگر طعم این خورش را با گلپر دوست ندارید، لزومی به اضافه کردن آن وجود ندارد. کنار این خورش، مقداری سس انار هم سرو کنید تا اگر مهمان‌هایتان با ترشی‌اش کنار نیامدند، کمی سس انار شیرین را به غذایشان اضافه کنند. می‌توانید روی این خورش را با انار دان شده تزیین کنید و به این شکل سرو کنید یا اینکه در جریان پخت آن هم از انار دان شده استفاده کنید . گوشت مرغابی باید خیلی خوب بپزد تا در صورت سالم سرو شدن، به راحتی قابل جدا کردن باشد. برای تهیه این خورش نیازی به پیازداغ ندارید، اما در صورت تمایل می‌توانید در ابتدا پیاز رنده‌شده‌ای که آبش گرفته شده را روی مرغابی بریزید. در صورتی که به غذاهای شمالی علاقمند هستید پیشنهاد می‌کنیم مرغ ترش شمالی و خورشت اناربیج را حتما امتحان کنید. یکی از روش‌های تهیه فسنجان همراه کردن آن با کدو حلوایی است. طرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی و کدو حلوایی را در کتاب کاله مطالعه کنید.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است