طرز تهیه پوره شلغم و سیبزمینی مفید و سالم
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: کمتر از 30 دقیقه
مناسب برای: ۴ نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
پوره شلغم را میتوانید در کنار استیک یا ماهی سرو کنید یا به عنوان یک وعده غذایی گیاهی و سبک نوش جان کنید. شلغم خواص و فواید بسیاری دارد و در فصل سرما به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند. اگر شلغم را به شکل آب پز دوست ندارید پوره سیبزمینی و شلغم را امتحان کنید تا هم از خواص غذایی آن بهره ببرید و هم از طعم عالی آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه پوره شلغم
شلغم
دو عدد متوسط
سیبزمینی
دو عدد متوسط
برگ بو
یک برگ
خامه ترش کاله
سه قاشق غذاخوری
کره پاستوریزه کاله
یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
به مقدار لازم
طرز تهیه پوره شلغم
مرحله اول
شلغم و سیبزمینی را پوست بکنید و در اندازههای بزرگ خرد کنید. سپس یک قابلمه متوسط پر از آب را روی شعله زیاد بگذارید. شلغم، سیب زمینی و برگ بو را داخل آن بریزید تا به دمای جوش برسد. سیبزمینی و شلغم باید حدودا ۲۰ دقیقه بپزند تا نرم و لطیف شوند و چاقو به راحتی داخل آنها فرو برود.
مرحله دوم
مواد داخل قابلمه را آبکش کنید و برگ بو را دور بریزید. حالا سیب زمینی و شلغم را با کمک چنگال یا گوشت کوب له کنید و یا آنها را رنده کنید.
مرحله سوم
سیب زمینی و شلغم را دوباره داخل قابلمه بریزید و خامه ترش و کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید. نمک و فلفل را به پوره اضافه کنید و مزه آن را بچشید تا در صورت لزوم دوباره نمک و فلفل اضافه کنید.
یادتان نرود که پوره حتما باید گرم سرو شود و حتی میتوانید آن را با ادویهجات یا سس دلخواهتان سرو کنید. اگر گیاهخوار هستید، پوره شلغم یک غذای کامل برای شماست و اگر هم از چشیدن طعم غذاهای گوشتی لذت میبرید، میتوانید از این پوره مثل
پوره سیبزمینی
به عنوان دورچین کمک بگیرید.
اگر از این غذای خوشمزه خوشتان آمد و اهل مصرف شلغم هستید طرز تهیه سوپ شلغم را هم در کتاب کاله مطالعه کنید.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است