طرز تهیه پودینگ هندوانه مخصوص شب یلدا
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: کمتر از 30 دقیقه
مناسب برای: ۴ نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
پودینگ هندوانه، دسری خوشمزه است که بافتی نرم و طعمی فوقالعاده دارد. تهیه این دسر بسیار ساده و سریع است و از همه مهمتر یک خوراکی سالم است. داشتن کالری کم، فیبر زیاد، دارا بودن ویتامینهای A و C و پتاسیم از ویژگیهای مثبت هندوانه هستند. هندوانه همچنین برای سلامت قلب مفید است و خوردن آن راه خوبی برای هیدراته نگه داشتن بدن است.
این دسر ساده که ماده سازنده اصلی آن هندوانه است، برای شب یلدا ایدهای خلاقانه و شیک است. پودینگی خوشعطر و طعم که به شما احساس شادابی و نشاط میبخشد و با رنگ قرمز جذابش انرژی مثبت فراوانی به سفره یلدایتان میافزاید.
مواد لازم برای تهیه پودینگ هندوانه
هندوانه (خرد شده، پوست کنده، بدون هسته)
چهار پیمانه
آرد نشاسته
دو قاشق غذاخوری
شکر
یک چهارم پیمانه
پودر وانیل
دو قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه
دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه پودینگ هندوانه
مرحله اول
هندوانهها را درون میکسر بریزید و هم بزنید تا نرم شود.
مرحله دوم
آن را از یک صافی عبور دهید تا مواد اضافهاش کاملا گرفته شود. حالا باید تقریبا 3 پیمانه آب هندوانه داشته باشید.
مرحله سوم
دو قاشق غذاخوری آب هندوانه را درون کاسهای بریزید و همراه با آرد نشاسته هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
مرحله چهارم
حدود پنج دقیقه صبر کنید تا مقداری از آب هندوانه تبخیر شود و بعد شکر را اضافه کنید. هم بزنید تا شکر خوب در آن حل شود. ترکیب وانیل و آب هندوانه را دوباره هم زده و اضافه کنید.
مرحله پنجم
بعد از حدود سه دقیقه، آب لیمو را اضافه کنید. پودینگ را از درون یک صافی تمیز عبور دهید و در یک پیمانه اندازهگیری بریزید. سپس آن را درون لیوانها یا ظرفهای مناسبی که انتخاب کردهاید بریزید.
مرحله ششم
روی لیوانها را با سلفون پوشانده و در یخچال بگذارید. زمان مناسب برای آماده شدن پودینگ هندوانه، حداقل سه ساعت است. بعد از این مدت، لیوانها را از یخچال بیرون آورده و میل کنید.
نکات طرز تهیه پودینگ هندوانه
قبل از سرو پودینگ هندوانه، میتوانید آن را با خامه زدهشده و پسته تزیین کنید.
زمان مناسب برای نگهداری پودینگ هندوانه در یخچال، دو روز است.
اگر از طرفداران پودینگ هستید میتوانید
پودینگ موز
را هم امتحان کنید.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است