شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه طرز تهیه نان خرمالو و زنجبیل برای صبحانه

طرز تهیه نان خرمالو و زنجبیل برای صبحانه

طرز تهیه نان خرمالو و زنجبیل برای صبحانه

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: کمتر از 30 دقیقه

مناسب برای: ۴ نفر

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

صبحانه همیشه هم نان و پنیر نیست. تنوع در صبحانه میل خوردن صبحانه را که مهم‌ترین وعده غذایی است بیشتر می‌کند. در این مطلب طرز تهیه نان خرمالو و زنجبیل را توضیح داده‌ایم که می‌تواند انرژی مورد نیازتان برای شروع یک روز خوب و فعال را تامین کند. پس کار را شروع کنید و به جای آماده کردن صبحانه‌های تکراری، میز صبحانه متفاوتی را برای جمعه‌تان آماده کنید. مواد لازم برای تهیه نان خرمالو و زنجبیل آرد یک و نیم پیمانه جوش شیرین یک قاشق چای­‌خوری کره پاستوریزه کاله ۲۰ قاشق غذاخوری شکر قهوه‌­ای یک و یک­‌سوم پیمانه شکر نصف پیمانه خامه ترش کاله نصف پیمانه پودر وانیل یک قاشق غذاخوری سرکه سیب یک قاشق غذاخوری زنجبیل (تازه و رنده شده) یک قاشق چای­خوری پوست پرتقال (رنده شده) نصف قاشق چایخوری جوز هندی (چرخ شده) نصف قاشق چای­خوری تخم‌­مرغ (زده شده) دو عدد خرمالو (پوره شده) یک و نیم پیمانه نمک به مقدار لازم طرز تهیه نان خرمالو و زنجبیل مرحله اول ابتدا فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید. کره را کف قالب بمالید و در فاصله گرم شدن فر، آرد و بکینگ پودر را در یک کاسه مخلوط کنید. مرحله دوم یک قالب کره پاستوریزه کاله را در تابه روی شعله متوسط آب کنید تا قهوه‌­ای شود. کره آب شده را در یک کاسه بریزید و اجازه دهید تا حدود پنج دقیقه خنک شود. مرحله سوم شکر قهو‌ه‌­ای، خامه ترش کاله ، پودر وانیل، سرکه، پوست پرتقال رنده شده، زنجبیل، جوز، تخم مرغ، یک پیمانه پوره خرمالو و یک­‌چهارم قاشق چای­خوری نمک را به کره اضافه کنید و به هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. مرحله چهارم مخلوط آرد را به مواد اضافه کنید و به هم بزنید تا یکدست شوند. سپس خمیر آماده شده را در قالب بریزید. قالب را در فر بگذارید تا بپزد. خلال دندانی را پس از حدود یک ساعت تا یک ساعت و ربع در نان فرو کنید، اگر خمیری به آن نچسبیده بود نان پخته است. مرحله پنجم نان را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا کمی خنک شود. در حینی که نان می­پزد؛ شکر، باقی کره، نصف پیمانه پوره خرمالو و یک­‌چهارم قاشق چای­‌خوری نمک را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا حالت سس بگیرد. برش­های نان را گرم و با سس به دست­ آمده سرو کنید.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است