طرز تهیه سوپ مارچوبه مجلسی به سادهترین روش
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: کمتر از 30 دقیقه
مناسب برای: ۴ نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
گرچه تا چند دهه قبل تنها مردم اروپا، آفریقای شمالی و غرب آسیا از فواید بیشمار مارچوبه بهره میبردند، اما با شروع کاشت آن در ایران، مارچوبه با همه گرانیاش به گیاهی در دسترس برای آماده کردن غذاهای مقوی و تا حدی لوکس تبدیل شده است. اگر شما هم میخواهید از خواص فراوانش بینصیب نمانید، طرز تهیه سوپ مارچوبه را در ادامه بخوانید و برای آماده کردن این سوپ مجلسی نیم ساعت وقت بگذارید.
مواد لازم برای تهیه سوپ مارچوبه
مارچوبه
نیم کیلو
جعفری ساطوری
دو قاشق غذاخوری
آرد
دو قاشق غذاخوری
خامه ترش یا فرادما
یک پیمانه
کره
دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ مارچوبه مجلسی
مرحله اول
مارچوبه را تا آنجا که نازک و ترد است ببرید و دم آن را کنار بگذارید. در یک قابلمه دو لیوان آب را همراه با مقداری نمک به جوش بیاورید و قبل از ادامه دادن کار، یک ظرف آب یخ را کنار دستتان بگذارید.
سر مارچوبه ها را در آب جوش بریزید و بعد از حدود دو دقیقه و کمی تغییر کردن رنگشان، آنها را با کفگیر بیرون آورده و در آب یخ بریزید.
مرحله دوم
نیمی از کره را در یک قابلمه روی آتش ملایم آب کنید. سپس آرد را در قابلمه ریخته و برای دو تا سه دقیقه تفت دهید. وقتی رنگ آرد کمی تغییر کرد، ۹ پیمانه آب در قابلمه بریزید و شعله را برای به جوش آمدن آب تند کنید. حالا دم مارچوبهها را در آب بریزید و شعله را کم کنید. در قابلمه را ببندید و حدود ۴۵ دقیقه به مارچوبهها برای پختن فرصت بدهید.
مرحله سوم
دم مارچوبه را با کفگیر از قابلمه بیرون بیاورید و دور بیندازید. حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه پیش از کشیدن سوپ، قسمتهای ترد مارچوبه را در قابلمه بریزید و نمک و فلفل را هم اضافه کنید.
مرحله چهارم
هنگام کشیدن سوپ، خامه و نیمه باقی مانده کره را به آن اضافه کنید و چند دقیقه روی شعله ملایم بگردانید. سپس سوپ را در ظرف دلخواهتان سرو کنید.
میتوانید سوپ مارچوبه را مثل سوپ تره فرنگی با مقداری جعفری و خامه ترش تزیین کنید یا اینکه به جای خامه ترش یا فرادما در ترکیب این سوپ، از ماست چکیده استفاده کنید.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است