طرز تهیه پیتزا سبزیجات خانگی با تزیین کودکانه
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: کمتر از 30 دقیقه
مناسب برای: ۴ نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
شما هم فکر میکنید کودکتان میانهای با سبزیجات ندارد و از کدو و فلفل دلمهای فراری است؟ شاید بیمیلی او به خوردن این سبزیجات به طعم آنها ربط ندارد و مشکل اصلی، شیوه طبخ و حتی آرایش این سبزیجات سالم در بشقاب غذای اوست. ما به شما یک روش ساده و خلاقانه را برای آماده کردن یک غذای سبزیجاتی سالم آموزش میدهیم. اگر شما هم نگران تغذیه کودکتان هستید و در کنار
غذاهای غنی شده آماده
، به تهیه میانوعدههای خانگی فکر میکنید، این دستور پخت را امتحان کنید. شما در کمتر از نیم ساعت میتوانید این پیتزا سبزیجات خانگی را آماده کنید و با چیدمان خاص مواد روی نان پیتزا، انگیزه فرزندتان برای خوردن سبزیجات بیشتر را هم بالا ببرید.
مواد لازم برای خمیر پیتزا
آرد چند منظوره
۱۵۰ گرم
آرد سفید
۳۵۰ گرم
پودر مخمر
یک و نیم قاشق چایخوری
نمک
نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون
یک قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس گوجه فرنگی
کنسرو گوجه فرنگی
یک عدد
سیر
یک بوته کوچک
پودر آویشن
یک قاشق چایخوری
مواد لازم برای پیتزا
کنسرو ذرت شیرین بدون نمک
یک عدد
پنیر چدار و موزارلا رنده شده
۱۶۰ گرم
فلفل دلمه رنگارنگ
دو قاشق غذاخوری
کدو
یک عدد
گوجه گیلاسی
۱۰ عدد
زیتون بیهسته
یک مشت
طرز تهیه پیتزا سبزیجات خانگی
مرحله اول
برای تهیه خمیر ، هر دو نوع آرد را در یک کاسه بزرگ بریزید، سپس مخمر و نمک را هم اضافه کنید. وسط آردهای داخل ظرف را گود کنید و 400 میلی لیتر آب گرم و روغن زیتون را در آن گودال کوچک ریخته و آرام آرام مواد تر را با آرد مخلوط کنید. حاصل این ترکیب، یک خمیر نرم و مرطوب میشود.
خمیر سبکی که آماده کردهاید را پنج دقیقه ورز دهید. سپس روی آن را با یک پاکت فریزر بپوشانید و خمیر را کنار بگذارید.
مرحله دوم
برای تهیه سس ، گوجه فرنگی، سیر و آویشن را در مخلوطکن بریزید و دستگاه را روشن کنید. سس شما به همین سادگی حاضر میشود.
مرحله سوم
فر را روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و منتظر بمانید تا کمی گرم شود. در همین فاصله مواد روی پیتزا را آماده کنید. گوجه گیلاسیها و زیتونها را از وسط نصف کنید، کدوها را تا اندازهای باریک حلقه کنید و فلفل دلمهایها را هم نگینی خرد کنید.
مرحله چهارم
خمیر را به چند گلوله تقسیم کنید و هر کدام را به شکل نان با وردنه صاف کنید. مراقب باشید نانتان را بیش از اندازه ضخیم تهیه نکنید. چراکه بعد از حرارت دیدن کمی ضخیمتر میشود. نان پهن شده را در سینی چرب شده قرار دهید و روی آن یک لایه از سسی که آماده کردهاید بریزید. حالا میتوانید پنیر را روی نان بریزید و مواد را روی اضافه کرده و به شکل دلخواهتان به آنها شکل دهید. ما روی این پیتزا یک آدمک را آماده کردهایم اما شما میتوانید ایدههای خاصتری را برای هر پیتزا به کار ببرید.
مرحله پنجم
بعد از حدود ۱۰ دقیقه خمیر پیتزای شما به نان تردی تبدیل میشود. آن را از فر بیرون بیاورید و با باقیمانده سس تزیین کنید. این رویه را برای بقیه پیتزاها هم تکرار کنید. در صورت تمایل میتوانید هر پیتزا را با یک طعم آماده کنید و روی یکی از آنها گوشت استیکی گریل شده بریزید و یکی دیگر را هم با فیله مرغ و قارچ طعمدار شده آماده کنید.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است