طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی زمستانی
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: 30 تا 60 دقیقه
مناسب برای: ۶ نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
اگر به یکی از شهرهای آذربایجان سفر کنید، میبینید که سوپها و آشهای گرم جزیی جدا نشدنی از سفره نهار و شام هستند. هوای سرد این شهرها، سوپ گرم و چای لبسوز را بیش از آنچه که فکر میکنید محبوب کرده و جای خاصی را برای غذاها و نوشیدنیهای گرم در الگوی تغذیه آنها باز کرده است. چه اهل آذربایجان باشید و چه نه، هیچ چیز به اندازه کاسه سوپی که بخار از رویش بلند میشود، در هوای سرد پاییز و زمستان به شما انرژی نمیدهد. حالا که فصل سرما در راه است، با طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی سنتی و مقوی همراه ما شوید. این سوپ سرشار از آنتیاکسیدان، احتمال دچار شدنتان به سرماخوردگی در این فصل را کمتر میکند.
مواد لازم برای تهیه سوپ گوجه فرنگی زمستانی
آب گوجه فرنگی
چهار پیمانه
رب گوجه فرنگی
دو قاشق غذاخوری
آب قلم
دو پیمانه
پیاز رنده شده
یک عدد
جعفری ساطوری
دو قاشق غذاخوری
آرد
یک قاشق غذاخوری
کره یا روغن
یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی
مرحله اول
کره را در یک قابلمه روی آتش ملایم گرم کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود. آرد را اضافه کنید و یک تا دو دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر هم این مواد را با هم تفت دهید.
مرحله دوم
آب قلم و آب گوجه فرنگی را با کمی نمک اضافه کنید و روی آتش تند به جوش بیاورید. آتش را کم کنید و در قابلمه را ببندید و نیم ساعت به مواد فرصت پختن بدهید. اگر آب قلم را از قبل آماده کرده و در فریزر بگذارید، تهیه سوپهای مقوی و خوشمزه وقت چندانی را از شما نخواهد گرفت.
نمک و فلفل را اندازه کنید و سوپ را از روی حرارت بردارید. سوپ را در ظرف دلخواهتان بکشید و با جعفری تازه تزیین کنید.
نکته
برای تهیه این سوپ، به جای
آب قلم
میتوانید از آب مرغ استفاده کنید. اگر هم وگان هستید، میتوانید این ماده را حذف کنید و به جای آن آب گوجهفرنگی بیشتری را به سوپ اضافه کنید.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است