طرز تهیه سیب زمینی با سس قارچ کلاسیک و سس کاراملایز همراه ویدیو
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: کمتر از 30 دقیقه
مناسب برای: 2 نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
امکان ندارد حرف از سیب زمینی سرخ شده باشد و فکرمان سمت سس و پنیر روی آن نرود. برای همین در این مقاله میخواهیم طرز تهیه دو مدل سس به شما آموزش دهیم که یکی با پنیر ورقهای پارمسان و دیگری با پنیر پودری پارمسان درست میشوند و بهتان قول میدهیم خوشخوراکترین سسهایی باشند که با مزه کردن آنها با سیب زمینی وارد یک دنیای تازهای از طعم و خوشمزگی شوید. با طرز تهیه سیب زمینی با سس قارچ و سس کاراملایز همراه ما باشید. البته لازم به ذکر است که این دو مدل سس با
پوره
و
بورک سیب زمینی
هم قابل سرو است که صفای دیگری دارد.
مواد لازم برای تهیه سیب زمینی با سس کاراملایز
پیاز درشت
دو عدد
روغن کنجد
به مقدار لازم
استاک گوشت
یکچهارم پیمانه
پیازچه خرد شده
دو قاشق سوپخوری
ترخون
دو قاشق سوپخوری
پنیر ورقهای پارمسان
چهار عدد
ژامبون گوشت یا مرغ
به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس قارچ کلاسیک
قارچ خرد شده
یک پیمانه
کره
50 گرم
آرد
دو قاشق سوپخوری
استاک گوشت
یک پیمانه
خامه
نصف پیمانه
پنیر پارمسان
200 گرم
رزماری
به میزان لازم
طرز تهیه سیب زمینی با با سس کاراملایز
مرحله اول
پیاز را شسته و بعد از پوست کندن به صورت خلالی خرد کنید.
مرحله دوم
مقداری روغن کنجد داخل تابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا روغن حسابی داغ شود. بعد از این که روغن حسابی داغ شد، پیاز خلالی را داخل تابه بریزید و بعد از کمی تفت دادن، استاک گوشت را به آن اضافه کنید. اجازه دهید تا استاک و پیاز خوب تفت بخورند و رنگ آنها حالت قهوهای شود.
مرحله سوم
در این مرحله سیبزمینیها را که از قبل سرخ کردید، داخل ظرف سرو بریزید. پیازچه و ترخون را روی سیب زمینی ریخته و پنیرهای ورقهای را روی سیب زمینیها بچینید تا کمکم با حرارت سیب زمینیها ذوب شوند.
مرحله چهارم
در آخر پیاز کاراملی شده را روی پنیر بریزید و ژامبونها را خرد کنید و کناز ظرف بچینید. اولین سسمان آماده است. حالا سراغ تهیه دومین سسمان میرویم.
طرز تهیه سس قارچ کلاسیک
مرحله اول
برای شروع قارچها را خوب شسته و بعد از خشک شدن به صورت ورقهای خرد کنید.
مرحله دوم
کره را داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. آرد را به کره اضافه کنید و به کمک یک قاشق چوبی آرد را با ته قاشق داخل کره حل کنید.
مرحله سوم
بعد از این که آرد و کره کمی حرارت دیدند، قارچها را اضافه کنید و مواد را با هم تفت دهید.
مرحله چهارم
در این مرحله استاک گوشت را اضافه کنید و اجازه دهید تا قارچها با استاک گوشت پخته و آب بیندازند.
مرحله پنجم
حالا وقت اضافه کردن خامه است. شعله را خاموش کنید و خامه را اضافه کنید. بعد از هم زدن کمکم بافت سس شکل خودش را میگیرد.
مرحله ششم
در آخر پنیر پارمسان و
رزماری
را اضافه کنید. سس قارچ کلاسیک آماده است.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است