شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه طرز تهیه آش هویج و جو همدانی

طرز تهیه آش هویج و جو همدانی

طرز تهیه آش هویج و جو همدانی

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: بیش 90دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

آش یکی از سنتی‌ترین غذاهای ایرانی است که تقریبا در تمام شهرهای کشورمان با روش‌ها و طعم‌های مختلفی تهیه می‌شود. مثلا آش جو و هویج که اصالتا برای شهر همدان است و در این شهر خیلی محبوب و پرطرفدار است. با این که پختن آش کاری ساده به نظر می‌رسد اما برای طبخ یک آش جا افتاده و خوشمزه باید ریز ریز ماجرا را دنبال و تمام نکته‌ها را رعایت کرد. ما در این مطلب طرز تهیه آش هویج و جو همدانی با تمام نکاتش را در اختیارتان قرار خواهیم داد. همراه ما باشید. مواد لازم برای تهیه آش هویج و جو هویج خرد شده دو عدد گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم پیاز داغ سه قاشق غذاخوری فلفل، نمک و زردچوبه به مقدار لازم کشک به مقدار لازم بلغور دو پیمانه نخود نصف پیمانه طرز تهیه آش هویج و جو مرحله اول برای شروع نخودها را از روز قبل خیس کنید تا نفاخیش گرفته شود و زودتر بپزد. داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و نخودها را به صورت جداگانه روی حرارت قرار دهید تا بپزد. مرحله دوم هویج‌ها را بعد از شستن به صورت ریز خرد کنید و با بلغور داخ یک قابلمه دیگر با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا بپزند. مرحله سوم بعد از این که نخود پخت، بلغور و جو پخته شده را به نخود اضافه کنید. حالا صبر کنید تا مواد با حرارت ملایم قل بخورند و لعاب بیندازند. مرحله چهارم تا زمانی که مواد لعاب بیندازند، مشغول آماده کردن پیاز داغ شوید. بعد از آن گوشت چرخ کرده را به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید. مقداری نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه کنید و بعد مایه گوشت و پیاز را به قابلمه بلغور و جو و هویج اضافه کنید. مرحله پنجم تمام مراحل برای تهیه آش هویج و جو را گذراندیم، فقط کافی است مواد با هم قل بخورند و آش لعاب کافی گرفته باشد. در آخر مقداری کشک به آش اضافه کرده و در ظرف مناسب سرو کنید. کاسه آش را می‌توانید با چند برگ ریحان و هویج تزیین کنید. نوش جان! نکات طرز تهیه آش هویج و جو حتما نخود را از شب قبل خیس کنید و به صورت جداگانه بپزید. برای تهیه این آش بهتر است کشک را قبل از بردن کاسه آش سر سفره اضافه کنید. این آش به خاطر داشتن بلغور، جو و هویج سرشار از فیبر است.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است