شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه طرز تهیه پاستا ایتالیایی چیکن موزارلا با ادویه و سس

طرز تهیه پاستا ایتالیایی چیکن موزارلا با ادویه و سس

طرز تهیه پاستا ایتالیایی چیکن موزارلا با ادویه و سس

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: 30 تا 60 دقیقه

مناسب برای: ۴ نفر

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

راز آشپزی ایتالیایی‌ها تنها عطر سیر یا بوی آویشنی که در غذاهایشان استفاده می‌کنند، نیست. بوی ادویه‌های ترکیبی و طعم سس‌های مخصوص ایتالیایی می‌تواند یک غذای ساده را هم به معجونی با طعم فراموش‌نشدنی تبدیل کند. همین بهانه کافی است تا در این مطلب، تنها به شما پختن پاستا را آموزش ندهیم. این‌بار می‌خواهیم راز ساختن ادویه ایتالیایی و سس مخصوص مارینارا را هم با شما در میان بگذاریم تا طعم پاستا ایتالیایی چیکن موزارلا، به راحتی از ذهن مهمان‌هایتان بیرون نرود. مواد لازم برای تهیه پاستا ایتالیایی سینه مرغ (بدون استخوان) دو عدد  ادویه ایتالیایی یک قاشق چای‌خوری پیاز یک عدد متوسط سیر یک حبه پاستا فورمی ۴۰۰ گرم سس مارینارا یک پیمانه پنیر موزارلا یک پیمانه نمک و فلفل به مقدار لازم جعفری تازه نصف پیمانه مواد لازم برای تهیه ادویه ایتالیایی پونه خشک یک قاشق سوپخوری پودر سیر یک قاشق چایخوری ریحان خشک یک قاشق سوپخوری پودر پیاز نصف قاشق چایخوری آویشن یک قاشق چای‌خوری نمک یک چهارم قاشق چای‌خوری رزماری خشک یک قاشق چای‌خوری  مواد لازم برای تهیه سس مارینارا گوجه فرنگی چهار عدد آبلیمو یک قاشق غذاخوری آویشن یک قاشق سوپ‌خوری پیاز یک عدد سیر دو حبه نمک به مقدار لازم جعفری تازه یک قاشق سوپ‌خوری  ریحان تازه یک قاشق سوپ‌خوری  روغن زیتون یک قاشق غذاخوری  طرز تهیه پاستا ایتالیایی چیکن موزارلا مرحله اول برای تهیه پاستا ایتالیایی چیکن موزارلا ابتدا سینه‌های مرغ را در روغن زیتون مخصوص پخت و پز تفت دهید. ادویه ایتالیایی و نمک و فلفل را به مرغ اضافه کنید و پخت را برای پنج دقیقه ادامه دهید. مرحله دوم  پیاز خرد شده و سیر له‌شده یپتزا ایتالیایی را در تابه بریزید. سس مارینارا به آن اضافه کنید و مقداری آب بریزید. این سس را باید قبل از آماده کردن پاستا، طبخ کرده باشید. برای تهیه سس مارینارا ابتدا پیازهای نگینی را در روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود، سپس سیر له‌شده و آویشن را به آن اضافه کنید. پوره گوجه فرنگی را روی این مواد بریزید و بعد از غلیظ شدن سس، نمک، آبلیمو و سبزیجات تازه خرد شده را به آن اضافه کنید. مرحله سوم بعد از به جوش آمدن آب، مرغ و پاستا را در قابلمه بریزید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه برای پخت صبر کنید. وقتی که پاستا پخته و آب سس کم شد، پنیر موزارلا را به مواد داخل این پاستا ایتالیایی در تابه اضافه کنید. مرحله چهارم جعفری تازه خرد شده را اضافه کنید. دو تا سه دقیقه به پخت ادامه دهید تا پنیر آب شود. سپس پاستا را سرو کنید.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است