شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه طرز تهیه لگیمات دسر خوشمزه بوشهری

طرز تهیه لگیمات دسر خوشمزه بوشهری

طرز تهیه لگیمات دسر خوشمزه بوشهری

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: کمتر از 30 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

لگیمات یا لیقمات شیرینی سنتی و خوشمزه بوشهری است که در ماه مبارک رمضان در سفره‌های افطاری بسیاری از هم‌وطنان ما قرار دارد. امروز قصد داریم طرز تهیه این شیرینی ترد و خوشمزه را به شما آموزش دهیم تا به سادگی آن را در منزل تهیه کنید و در وعده افطار یا حتی سحری میل کرده و لذت ببرید. مواد لازم برای تهیه دسر لگیمات آرد گندم دو پیمانه نشاسته یک پیمانه بیکینگ‌پودر یک قاشق غذاخوری تخم مرغ یک عدد وانیل یک قاشق چای‎خوری ماست یک پیمانه روغن یک استکان خمیر مایه یک قاشق چای‌خوری مواد لازم برای تهیه شهد لگیمات شکر دو لیوان آب یک لیوان گلاب نصف لیوان آبلیمو دو قاشق مربا‌خوری زعفران و هل به مقدار لازم طرز تهیه لگیمات مرحله اول در کاسه‌ای آرد را با مایه‌خمیر مخلوط کنید و آب را به آرامی به آن اضافه کنید و هم بزنید. خمیر را در ظرفی در بسته قرار داده و حدود دو تا سه ساعت در جایی گرم به آن استراحت دهید. مرحله دوم بعد از اینکه مدت استراحت خمیر تمام شد، تخم‌مرغ را در ظرفی جداگانه بشکنید و با کمک همزن یا چنگال، خوب هم بزنید. تخم‌مرغ همزده را به همراه نشاسته به خمیر اضافه کنید. مرحله سوم مقداری روغن درتابه بریزید و صبر کنید تا گرم شود. خمیر را به صورت گرد درآورید (برای این کار می‌توانید از قیف مخصوص بامیه استفاده کنید) و در روغن سرخ کنید تا طلایی‌رنگ شود. لگیمات‌های سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود. طرز تهیه شهد لگیمات شکر و آب را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت آنقدر هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. گلاب، هل و زعفران را اشافه کرده و بعد از 10 دقیقه جوشیدن آبلیمو را اضافه کنید و بعد شعله را خاموش کنید. شهدی که آماده کردید را در ظرفی ریخته و لگیمات‌های سرخ‌شده را داخل آ‌ن بیاندازید تا طعم بگیرند. نکات طرز تهیه در تهیه این شیرینی خوشمزه می‌توانید به جای شکر از شهد خرما استفاده کنید. در اینصورت شیرینی شما سلامت‌تر هم خواهد بود. برای این کار شیره خرما را کمی روی حرارت گرم کنید و بعد از سرخ کردن لگیمات‌ها، آن‌ها را داخل شیره بیاندازید تا شیرینی آن کاملا جذب شود. این شیرینی خوشمزه را می‌توانید با استفاده از غنچه‌های گل‌سرخ و خلال پسته تزیین کنید.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است