طرز تهیه کاسرول تن ماهی ؛ سازگار با رژیم کتوژنیک
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: کمتر از 30 دقیقه
مناسب برای: 4 نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
غذاهای کتویی شاید کربوهیدرات نداشته باشند، اما به خاطر چربی فراوانشان اغلب خوشطعم و سیر کننده هستند. در این مطلب طرز تهیه کاسرول تن ماهی را به شما آموزش میدهیم. غذایی که تنها در نیم ساعت آماده میشود و به خاطر مایونز و پنیر پارمسان فراوانی که دارد، خوشطعم است و ظاهر خوشایندی هم دارد.
مواد لازم برای تهیه کاسرول تن ماهی
کره پاستوریزه دویچه مارکن کاله
50 گرم
پیاز زرد
یک عدد
فلفل سبز
یک عدد
ساقه کرفس
150 گرم
تن ماهی
یک قوطی
سس مایونز کاله
یک فنجان
پودر پنیر پارمسان کاله
100 گرم
فلفل قرمز
یک قاشق چایخوری
نمک
به مقدار لازم
برگ اسفناج
100 گرم
روغن زیتون
یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه کاسرول تن ماهی
مرحله اول
در طرز تهیه کاسرول تن ماهی قبل از آماده کردن مواد اولیه لازم است ابتدا فر را روشن کنید. دمای فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. در همین فاصله، پیاز را ریز خرد کنید و همراه با فلفل و کرفس نگینی، در کره تفت دهید. حتما میدانید که در زمان تفت دادن مواد، باید آنها را به ترتیب سختیشان در تابه بریزید. سپس این مواد را با نمک طعمدار کنید. اگر میخواهید غذایتان تندتر شود، میتوانید کمی فلفلسیاه هم روی آن بپاشید.
مرحله دوم
در این مرحله از طرز تهیه کاسرول تن ماهی، تن ماهی را ۱۵ دقیقه بجوشانید تا خطر وجود یک باکتری کشنده در آن از بین برود. سپس ماهی تن را در یک ظرف با سس مایونز، پنیر پارمسان و فلفل قرمز مخلوط کرده و همراه با مواد تفت داده شده در ظرف نسوز بریزید. روی مواد را صاف کنید آنها را در فر قرار دهید. برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه منتظر بمانید و وقتی روی مواد طلایی شد، ظرف را از فر بیرون بیاورید. در زمان سرو برگهای اسفناج جوان و یک قاشق روغن زیتون را روی کاسرول تن ماهی بریزید.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است