طرز تهیه دسر سوهان قمی
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: 30 تا 60 دقیقه
مناسب برای: 4 نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
دسر سوهان از دسرهای محبوب و خاص استان قم است که با معروفترین
سوغات شهر قم
یعنی سوهان تهیه میشود. این دسر خوشمزه را میتوانید با استفاده از روغن کرمانشاهی یا کره حیوانی درست کنید تا مقویتر شده و شما را در ایام رمضان به خوبی سیر نگهدارد. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر ساده و لذیذ را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه دسر سوهان قمی
آرد قنادی
یک لیوان
شکر دانه ریز
یک لیوان
زرده تخم مرغ
سه عدد
کره
100 گرم
آب
چهار لیوان
گلاب
نصف لیولن
روغن حیوانی
دو قاشق غذاخوری
عرق هل
دو قاشق چایخوری
زعفران
به مقدار لازم
انواع مغز
به مقدار لازم
طرز تهیه دسر سوهان قمی
مرحله اول
زرده تخممرغها را داخل کاسهای ریخته با استفاده از چنگال یا همزن دستی چند دقیقه هم بزنید. آرد را الک کنید و بعد به همراه روغن حیوانی و کره داخل ماهیتابه تفت دهید تا رنگ آن تغییر کرده و کرمرنگ شود. (
روغن حیوانی
به خاطر طعم بینظیر و خواصی که برای بدن دارد، طعم و ارزش غذایی دسرتان را بالا میبرد.)
مرحله دوم
در ظرفی آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا شکر کاملا حل شود، بعد از آن که شکر شما کاملا حل شد آن را از روی حرارت برداشته و گلاب و هل را به آن اضافه کنید
.
مرحله سوم
بعد از آن که آرد به مقدار کافی تفت داده شد محلول شکر را به آن اضافه کرده و زعفرانی که دمکرده بودید را به آرامی به آن اضافه کنید و هم بزنید. زرده تخممرغ زدهشده را به آن اضافه کنید و در جهت عقربههای ساعت هم بزنید (مواد را روی شعله ملایم بگذارید و دائما مواد را هم بزنید تا به اصطلاح ته نگیرد). حدودا هم زدن به مدت 30 تا 40 دقیقه کافی خواهد بود
.
مرحله چهارم
غلظت دسر ما باید به حدی برسد که اثر همزن شما روی دسر باقی بماند. در این مرحله مغزهای دلخواهتان را به آن اضافه کنید پیشنهاد ما به شما استفاده از کنجد، مغز بادام و پسته است. دسر را در ظرفهای مورد نظر بریزید و با انواع مغزها و غنچه گل سرخ تزیین کنید
.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است