طرز تهیه معجون تخم مرغ و شیر
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: کمتر از 30 دقیقه
مناسب برای: 1 نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
معجون تخم مرغ و شیر یک نوشیدنی فوقالعاده مقوی و پروتئینی است. اگر روزهدار هستید، برای تقویت بدن در ایام ماه مبارک رمضان میتوانید معجون تخم مرغ و شیر را تهیه کنید و به عنوان وعده افطاری یا سحری نوش جان کنید.
مواد لازم برای تهیه معجون تخم مرغ و شیر
تخم مرغ
شش عدد
پودر جوز هندی
یکچهارم قاشق چایخوری
پودر دارچین
نصف قاشق چایخوری
وانیل
پودر دارچین
خامه صبحانه کاله
یک پیمانه
شیر کمچرب کاله
یک پیمانه
طرز تهیه معجون تخم مرغ و شیر
مرحله اول
ابتدا شیر، خامه، وانیل، دارچین و جوز هندی را داخل یک قابلمه یا شیرجوش بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. صبر کنید تا مواد به جوش آیند و بلافاصله شیرجوش را از حرارت بردارید. مواد نباید جوش بخورند و طعم جوشیدگی بگیرند؛ بنابراین بلافاصله بعد از دیدن حبابهایی روی سطح مایع حرارت را خاموش کنید. اجازه دهید تا مواد از داغی افتاده و کمی خنک شود.
مرحله دوم
در این فاصله زرده و سفیدههای تخم مرغ را جدا کنید. شیر و زردههای تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید و کرمی شوند. بعد از این که مایه داخل قابلمه خنک شد، کرم تخم مرغ و شیر را به قابلمه اضافه کنید و مدام هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
مرحله سوم
مجددا قابلمه را روی حرارت قرار دهید و حدود سه تا چهار دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا زره تخم مرغ کمی از حالت خامی در بیاید. معجون آماده سرو است. اما برای این که معجون شکل و شمایل بهتری داشته باشد، میتوانید سفیدهها را هم اضافه کنید. برای این کار سفیدهها را داخل یک کاسه بریزید و با همزن برقی بزنید تا آنقدر پف کند که در صورت برگرداندن کاسه نریزند. سفیدهها را به قابلمه اضافه کنید و حدود پنج دقیقه بپزید. اینطوری معجون پفدار ما آماده است. اگر رژیم لاغری دارید، میتوانید برای شیرین کردن این معجون مقوی به جای شکر از عسل استفاده کنید.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است