طرز تهیه هالوپینو کبابی مکزیکی
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: 30 تا 60 دقیقه
مناسب برای: ۴ نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
وقتی صحبت از غذاهای تند و پر از فلفل به میان میآید، اغلب ما غذاهای هندی را به خاطر میآوریم. غذاهای قرمز رنگی که بوی میخک و کاری میدهند و دهانمان را میسوزانند. اما بد نیست بدانید که فلفلدوستها تنها در سواحل اقیانوس هند زندگی نمیکنند. هالوپینو کبابی و خوراکهایی که عطر و تندی این فلفل در آنها پیچیده، از غذاهای محبوب مکزیکیها هستند.
مردم مکزیک با غذاهای تند میانه خوبی دارند و کباب هالوپینو را به شیوههای مختلفی آماده و سرو میکنند. در این مطلب، یکی از روشهای تهیه هالوپینو کبابی به شیوه مکزیکیها را با شما در میان میگذاریم.
مواد لازم برای تهیه هالوپینو کبابی
ژامبون توناتو
15۰ گرم
پنیر گودا
15۰ گرم
پیاز صورتی نگینی
نصف فنجان
تخممرغ
یک عدد
پنیر ویلی
نصف فنجان
خامه
سه قاشق غذاخوری
سس فلفل
یک قاشق غذاخوری
هالوپینو بزرگ
۱۲ عدد
نمک
به مقدار لازم
طرز تهیه هالوپینو کبابی
مرحله اول
پیاز قرمز را نگینی و ریز خرد کنید و در یک کاسه با پنیر گودا رنده شده، تخممرغ، خامه، سس تند و نمک مخلوط کنید. مواد را خوب با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم
هالوپینوها را از وسط نصف کنید و داخلشان را خالی کنید. آنها را در یک سینی نچسب بچینید و داخلشان را با موادی که آماده کردهاید پر کنید.
مرحله سوم
روی هر هالوپینو یک برش ژامبون توناتو قرار دهید. البته میتوانید از بیکن هم برای آماده کردن این غذا استفاده کنید.
مرحله چهارم
سینی را برای حدود ۲۰ دقیقه در فری که با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا فلفلها خوب برشته شوند.
مرحله پنجم
میتوانید همراه با این فینگر فود، این
سس تایلندی
را هم سرو کنید. اگر هم با غذاهای تند میانه خوبی دارید، میتوانید یک سس تند را با کمک
این دستورها
برای هالوپینو کبابی آماده کنید.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است