شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه طرز تهیه کتلت مرغ زعفرانی خوشمزه

طرز تهیه کتلت مرغ زعفرانی خوشمزه

طرز تهیه کتلت مرغ زعفرانی خوشمزه

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: 30 تا 60 دقیقه

مناسب برای: 3 نفر

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

کتلت یکی از خوشمزه‌ترین غذای ایرانی است که هرچند با سلیقه‌ها و دستورهای مختلف پخت می‌شود و شاید به ظاهر آماده کردن آن راحت باشد. ولی وقتی قرار بر این است که تعداد زیادی از آن را درست کنید وقت‌گیر و سخت به نظر می‌رسد. اما مطمئن باشید این غذا وقتی با سنگک داغ و ترشی و مخلفات دیگر سرو شود،آنقدر خوشمزه و خوش خوراک است که تمام آن دردسرها از ذهنتان پاک می‌شود. برای کتلت می‌توانید هم از گوشت قرمز و هم از گوشت سفید استفاده کنید و آن را با سبزیجات محلی یا ادویه‌های مختلف با آرد سوخاری مزه‌دار کنید. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه کتلت با گوشت چرخ کرده را مرور کرده بودیم و در ادامه این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه کتلت مرغ را با هم مرور کنیم. مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ سینه مرغ یک عدد پیاز متوسط یک عدد سیب زمینی بزرگ سه عدد تخم مرغ یک عدد آرد سفید به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم زعفران به مقدار لازم طرز تهیه کتلت مرغ مرحله اول اول از همه استخوان‌های مرغ را جدا کنید و آن‌ها را داخل مخلوط‌کن بریزید. برای این که کتلت خشک نشود، مقداری چربی گوسفندی هم می‌توانید با مرغ‌ها چرخ کنید. مرحله دوم یک کاسه بزرگ بردارید و سیب زمینی‌ها را به صورت جداگانه با رنده ریز، داخل آن رنده کنید. پیاز را هم داخل کاسه رنده کنید. تخم مرغ را هم داخل کاسه بشکانید و با دست‌تان شروع به ورز دادن مواد کنید تا مایه کتلت کاملا منسجم و یکدست شود. مرحله سوم حالا نوبت به اضافه کردن ادویه‌ها و زعفران است. نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. زعفران را هم که از قبل دم کردید اضافه کنید و دوباره مواد را ورز دهید. مایه کتلت آماده است. مرحله چهارم یک تابه بردارید. داخل آن مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن به خوبی داغ شود. حالا به اندازه ۱ عدد گردو از مواد بردارید و به کمک کف دست پهن کنید. مرحله پنجم قطر کتلت نباید آنقدر زیاد باشد که خام بماند و نه آنقدر نازک که خشک شود و بسوزد. حدود ۱ سانتی‌متر ضخامت کافی است. کتلت‌ها را داخل آرد سفید بغلتانید و داخل روغن قرار دهید. حرارت را متوسط کنید تا داخل کتلت خام نماند و روی آن بسوزد. بعد از این که یک طرف کتلت‌ها سرخ شد، آن‌ها را برگردانید و طرف دیگر هم سرخ کنید.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است