شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه طرز تهیه سس آلفردو رستورانی (مرحله به مرحله با عکس)

طرز تهیه سس آلفردو رستورانی (مرحله به مرحله با عکس)

طرز تهیه سس آلفردو رستورانی (مرحله به مرحله با عکس)

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: کمتر از 30 دقیقه

مناسب برای: 6 نفر

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

بهترین سس آلفردو ، سسی است که با ترکیب مناسبی از کره، پنیر پارمسان و خامه تهیه شده باشد. با این که طرز تهیه این سس بسیار راحت است، اما اگر شما مواد را به موقع اضافه نکنید یا به اندازه تفت ندهید، بافت و طعم خوبی به دست نمی‌آورید. بنابراین با دنبال کردن مرحله به مرحله این مقاله یک سس آلفردوی معرکه مثل همان رستورانی که عاشق پاستاهای آن هستید، تهیه کنید. با ما همراه باشید. مواد لازم برای تهیه سس آلفردو کره کاله چهار قاشق غذاخوری سیر رنده شده دو حبه خامه فرادما کاله یک و نیم فنجان شیر کاله دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان کاله دو فنجان جوز هندی یک‌چهارم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک به مقدار لازم طرز تهیه سس آلفردو مرحله اول ابتدا تمام مواد را آماده کنید. مرحله دوم یک قابلمه بزرگ را روی حرارت قرار دهید و کره را داخل آن ذوب کنید. سیر را اضافه کنید و تا زمانی که شروع به طلای شدن کند، به تفت دادن ادامه دهید (30 ثانیه تا یک دقیقه زمان کافی است). مرحله سوم خامه را با مقدار کمی شیر رقیق کنید و به مخلوط کره و سیر اضافه کنید. حدود 3 تا 4 دقیق مواد را مرتب هم بزنید تا بافتی شبیه کرم پیدا کند. مرحله چهارم پودر پنیر پارمسان، نمک، فلفل و جوز هندی را اضافه کنید و روی حرارت ملایم به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که بافت سس طوری شده باشد که به قاشق شما بچسبد.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است