طرز تهیه پرالین بادام زمینی همراه ویدیو
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: بیش 90دقیقه
مناسب برای: 6 نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
گاهی برای درست کردن بعضی از شیرینیها یا دسرها به شیرینیهای مکمل نیاز داریم. این مکملها خودشان به طور مجزا به عنوان دسر مورد استفاده قرار میگیرند. پرالین جز همین دسته از دسرها است. در واقع پرالین ترکیبی از کارامل، خامه و انواع مغزهای روغنی مثل بادام، فندق و بادام زمینی است که به دو دسته آمریکایی و فرانسوی تقسیم میشود. در این مقاله میخواهیم طرز تهیه پینات پرالین یا پرالین بادام زمینی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه پرالین بادام زمینی
نشاسته ذرت
سه قاشق سوپخوری
شیر کمچرب کاله
500 میلیلیتر
شکر
150 گرم
خامه صبحانه کاله
یک بسته
کره بادام زمینی
دو قاشق سوپخوری
وانیل
یکچهارم قاشق چایخوری
کره بادام زمینی
50 گرم
طرز تهیه پرالین بادام زمینی
مرحله اول
ابتدا داخل یک شیر جوش نشاسته ذرت را با همزن برقی در شیر حل کنید. شیر جوش را روی حرارت ملایم قرار دهید و آرام هم بزنید تا خوب ترکیب شده و گرم شود. داخل یک تابه نچسب، شکر را روی حرارت قرار دهید تا ذوب شده و کاراملی شود
.
مرحله دوم
سهچهارم شکر کاراملی شده را به شیر جوش اضافه و مواد را روی حرارت ملایم با هم ترکیب کنید. سپس خامه را اضافه کرده و بعد از مخلوط کردن، کره بادام زمینی را اضافه کنید. وانیل را هم اضافه کنید. مواد را با هم خوب ترکیب کنید تا مایه صاف و یکدستی به دست آید. مایه را کنار بگذارید تا خنک شود
.
مرحله سوم
در این فاصله سینی فر را چرب کنید و بادام زمینیها را روی سینی بریزید. مابقی شکر کاراملی شده را روی بادام زمینیها بریزید و اجازه دهید تا خنک شود. بعد از خنک شدن به وسیله یک قاشق بادام زمینیها را خرد کنید. یک بستنیخوری بردارید و ته آن بادام زمینیهایی که خرد کردید را بریزید. مایه دسر را اضافه کنید. مقداری خامه و یک تخته بادام زمینی روی خامه قرار دهید و دسر را به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید
.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است