طرز تهیه بانی چو ؛ یک غذای وسوسهانگیز آفریقایی همراه ویدیو
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: کمتر از 30 دقیقه
مناسب برای: 4 نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
غذاهای آفریقایی ترکیبی جادویی از عطرها و طعمها، شگفتی و رنگها هستند. بانی چو یکی از معروفترین این غذاها از ترکیب گوشت ادویهدار و سبزیجات تهیه میشود. راز خوشمزگی این غذا استفاده از سسی است که همراه ته مزه ماست با ادویه و سبزیجات معطر مزهدار شده باشد. با طرز تهیه بانی چو با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه بانی چو
پیاز
یک عدد
روغن
به مقدار لازم
مغز ران مرغ
به مقدار لازم
پودر کاری
یک قاشق چایخوری
سیر
یک حبه
فلفل قرمز
یک عدد
گوجه فرنگی پوست کنده
دو عدد
نخود پخته و آبکش شده
یک پیمانه
استاک مرغ
یک پیمانه
گشنیز خرد شده
سه قاشق سوپخوری
سس ماست کاله
به مقدار لازم
نان باگت مینی
چهار عدد
طرز تهیه بانی چو
مرحله اول
ابتدا مقداری روغن داخل تابه بریزید. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و داخل تابه تفت دهید. یک عدد مغز ران مرغ را به صورت مکعبی نسبتا ریز خرد کنید. مرغ را داخل تابه ریخته و با پیاز تفت دهید. پودر کاری را اضافه کنید. حبه سیر و گوجه فرنگی را هم خیلی ریز خرد کرده و به تابه اضافه کنید. مواد را با هم تفت دهید.
مرحله دوم
در این مرحله از تهیه بانی چو، نخود پخته و آبکش شده را هم اضافه کنید. سپس استاک را داخل تابه بریزید. کمی صبر کنید تا مایه غلیظ شده و تا حد زیادی ورچیده شود. سپس، گشنیز خرد شده را اضافه کنید.
مرحله سوم
سپس
سس ماست
را به مقدار لازم روی مواد ریخته و هم بزنید. سر و ته نان باگت را بگیرید و خمیر داخل آن را خالی کنید. مایه بانی چو را داخل نان باگت پر کنید. برای تزیین مقداری سس ماست و یک برگ جعفری روی نون باگت قرار دهید و در ظرفی مناسب سرو کنید.
فوت و فنهای طرز تهیه بانی چو
برای تهیه بانی چو بهتر است نخود را از شب قبل خیس کنید. سپس بپزید.
در طول مراحل پخت در قابلمه یا تابه را نبندید تا مواد بانی چو آب نیندازد.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است