طرز تهیه کلوچه آلو سیاه خانگی و خوشمزه
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: کمتر از 30 دقیقه
مناسب برای: 4 نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
کلوچه نوعی شیرینی است که از آرد گندم، شکر و روغن تهیه میشود. به همین سادگی! اما با چه فوت و فنی کلوچه خانگی درست کنیم که از نمونه کارخانهای آن هم بهتر شود؟! با طرز تهیه کلوچه آلو سیاه خانگی و خوشمزه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کلوچه آلو سیاه
آلو سیاه
500 گرم
کوارک کمچرب
100 گرم
شیر کمچرب کاله
500 میلیلیتر
روغن آفتابگردان
30 میلیلیتر
شکر
40 گرم
نمک
به مقدار لازم
آرد
200 گرم
پودر دارچین
دو قاشق چایخوری
کوبیده شده
گل میخک
مغز تخمه آفتابگردان
30 گرم
آرد برای تخته کار
به مقدار لازم
طرز تهیه کلوچه آلو سیاه
مرحله اول
فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. آلوها را شسته و بعد از این که آبکش کردید، نصف کنید و هستهشان را خارج کنید. سپس هر نصفه از آلو را دوباره نصف کنید تا دو تکه همچنان به هم وصل بمانند.
مرحله دوم
کوارک، شیر، روغن، شکر و نمک را داخل یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید. آرد را با بیکینگ پودر به مخلوط اضافه کنید و مواد را با هم ورز دهید. روی یک تخته مقداری آرد بریزید و خمیر را به صورت لولهای درآورید. خمیر را به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر تکه را با وردنه به شکل دایرههایی به قطر 8 سانتیمتر در بیاورید. توپهای خمیری را روی سینی فری که با کاغذ پوشاندهاید، قرار دهید.
مرحله سوم
آلوها را به صورت دایرهوار روی خمیرها بچینید. شکر، وانیل، پودر دارچین و پودر میخک را با هم مخلوط کنید و با مغز تخمه آفتابگردان روی آلوها بپاشید. خمیرها را به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.
بعد از 20 دقیقه کلوچه آلو سیاه آماده است. در ظرف مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.
نکات طرز تهیه کلوچه آلو سیاه
اگر مایل باشید، میتوانید کمی مغز گردو یا بادام داخل کلوچه بریزید.
حتما قبل از شست و شوی آلوها، آنها را پاک کنید تا سنگ لای کلوچه نباشد.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است