شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه طرز تهیه خورشت ماست اصفهانی

طرز تهیه خورشت ماست اصفهانی

طرز تهیه خورشت ماست اصفهانی

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: بیش 90دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

خورشت ماست یک غذای سنتی و خوشمزه اصفهانی است که در اصل آن را با گوشت گردن گوسفند تهیه می‌کردند اما شما بسته به سلیقه، به دلیل پیروی از رژیم غذایی خاص یا منع مصرف گوشت قرمز می‌توانید آن را با مرغ جایگزین کنید. این غذا که ظاهری شبیه به حلیم دارد را معمولا به عنوان پیش‌غذا سرو می‌کنند. امروز قصد داریم طرز تهیه خورشت ماست با ماست کفیر ناری را به شما آموزش دهیم که هم طعم این خورشت سنتی را بهتر می‌کند و هم ارزش تغذیه‌ای آن را بالا برده و می‌‎توانید از فواید کفیر هم بهره‌مند شوید. مواد لازم برای تهیه خورشت ماست اصفهانی گوشت گردن بی استخوان 250 گرم ماست کفیر ناری سه پیمانه پیاز یک عدد زرده تخم مرغ یک عدد شکر نصف لیوان گردو یک قاشق سوپ‌خوری بادام یک قاشق سوپ‌خوری گلاب یک قاشق سوپ‌خوری زعفران یک قاشق سوپ‌خوری نمک و زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه خورشت ماست اصفهانی مرحله اول گوشت گردن (همانطور که اشاره شد بسته به سلیقه می‌توانید به جای گوشت قرمز از مرغ استفاده کنید). را به همراه پیاز و زرد‌چوبه در قابلمه‌ای بریزید و کمی تفت دهید سپس چند لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به خوبی پخته شده و گوشت نرم شود. مرحله دوم گوشت را به خوبی بکوبید تا جایی که کاملا کش بیاید. همزمان در ظرفی دیگر تخم مرغ را با شکر و ماست کفیر ناری هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط و یکدست شوند؛ این مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید و تا وقتی که جوش بیاید صبر کنید. مرحله سوم در این مرحله گوشت را به آن اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.نمک، گردو، گلاب، بادام و زعفران را به خورش ماست اضافه کنید، آن را روی حرارت قرار دهید تا جا بیفتد. خورشت را در ظرف ریخته و مدتی در یخچال بگذارید و پس از آنکه خنک شد به دلخواه با مغز بادام و پسته تزئین کرده و سرو کنید. نکات در صورتیکه از گوشت با استخوان استفاده کرده‌اید در این مرحله باید آن را از طرف خارج کرده و با دقت استخوان‌ها را جدا کنید. غذاها و دسرهای زیادی با استفاده از ماست می‌توانید درست کنید، طرز تهیه کته با کفیر و طرز تهیه دسر ماستی را هم بخوانید.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است