طرز تهیه چند مدل ادویه هندی
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: کمتر از 30 دقیقه
مناسب برای: 30 نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
هندوستان سرزمین ادویههاست؛ سرزمین غذاهای معطر و البته تندی که برای خیلی از مسافران خارجی چشیدنشان آسان نیست. هندیها صدها نوع ادویه برای غذاهای مختلف آماده میکنند و در ادامه این مطلب، ما طرز تهیه ۳ نوع ادویه هندی را با موادی که در ایران به آنها دسترسی دارید، به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه ادویه هندی گَرَم ماسالا
زیره
یک قاشق غذاخوری
زنجبیل دارچین، جوز، فلفل، هل
هر کدام یک قاشق مرباخوری
میخک
یک قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه ادویه هندی کاری
خردل، دارچین، جوز
از هر کدام یک قاشق مرباخوری
تخمگشنیز، زیره، زردچوبه، سیاهدانه، زنجبیل
از هر کدام یک قاشق غذاخوری
میخک، هل، فلفل سیاه
از هر کدام یک قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه ادویه هندی مَدرس
دارچین، زنجبیل، ریشه جوز، زیره سیاه، زیره سبز، تخمگشنیز، جوز، پوست جوز، رازیانه، هل سبز، هل سفید، زردچوبه
از هر کدام یک قاشق چایخوری
میخک
نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه و فلفل قرمز
از هر کدام نصف قاشق چایخوری
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است