شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه مجلسی و رستورانی

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه مجلسی و رستورانی

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه مجلسی و رستورانی

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: بیش 90دقیقه

مناسب برای: 2 نفر

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

باقالی پلو با ماهیچه از غذاهای لذیذ و مجلسی ایرانی است. جالب است بدانید که این غذا از دوران صفویه رایج شده و در آن زمان خوراک محبوب پادشاهان و دربار بوده است و البته خواص باقالی هم از مواردی است که باید به آن دقت کنید. با طرز تهیه این غذای مجلسی با ما همراه باشید. مواد لازم برای پخت ماهیچه ماهیچه گوسفندی 350 گرم پیاز سه عدد زعفران دم کشیده به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم چوب دارچین به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه باقالی پلو باقالی پاک شده 300 گرم برنج سه پیمانه شوید خشک سه قاشق غذاخوری سیر سه حبه طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه طرز تهیه ماهیچه برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه ابتدا ماهیچه‌ها را خوب بشویید و آبکش کنید تا آب آن‌ها خشک شود.. پیازها را هم به صورت خلالی خرد کنید. یک تابه بردارید و پیازها را با مقداری کره تفت دهید. سپس ماهیچه‌ها را اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن آن‌ها را برگردانید. 2 حبه سیر را خرد کنید و همراه مقداری فلفل سیاه و کمی زردچوبه و چوب دارچین به گوشت اضافه کنید. به اندازه‌ای که آب روی ماهیچه‌ها را بپوشاند به قابلمه آب اضافه کنید و اجازه دهید، ماهیچه‌ها آرام آرام بپزند. برای پخت ماهیچه‌ها به زمانی حدود 3 ساعت احتیاج دارید. حین پخت اگر لازم بود مقداری آب جوش مجددا به قابلمه اضافه کنید. طرز تهیه باقالی پلو مرحله اول یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش آید. در این فاصله برنجی که از قبل خیس کردید (حدود 4 ساعت برای خیس کردن برنج کافی است) را بشویید و با مقداری نمک و روغن داخل قابلمه بریزید. برای درست کردن پلو‌های مخلوط بهتر است که برنج را از حد نرمال زنده‌تر بردارید. اما اجازه دهید برنج در مدت زمان بیشتری با حرارت ملایم بپزد. برنج را تا حدی بپزید که وقتی دانه برنج را بین دو انگشت فشار می‌دهید مغزش کمی خام و اطرافش نرم باشد. مرحله دوم کمی روغن ته قابلمه بریزید و هر ته دیگی که مایل هستید ته قابلمه بچینید. لایه لایه شروع به ریختن برنج، باقالی و شوید خشک و کمی ادویه پلویی و زعفران دم‌کرده کنید. اگر مایل باشید می‌توانید چند قاشق از آب گوشت را هم لابه‌لای برنج بریزید. به کمک ته قاشق چندین سوراخ تا ته قابلمه اضافه کنید تا برنج راحت‌تر دم بکشد. حرارت را کم کنید و در قابلمه را دمکنی قرار دهید تا برنج خوب دم بکشد. بعد از چند دقیقه که بخار برنج بلند شد مقداری کره داخل قابلمه بریزید. برنج که دم کشید، در قابلمه را باز کنید و حرارت را خاموش کنید تا دمای آن پایین بیاید. در آخر مقداری نمک به ماهیچه اضافه کنید و بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است