شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه طرز تهیه پیچاخ قیمه

طرز تهیه پیچاخ قیمه

طرز تهیه پیچاخ قیمه

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: بیش 90دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

پیچاخ قیمه یا پیچاق قیمه از خورش‌های منحصر به فرد شهر اردبیل است. این غذا در مجالس یا مهمانی‌های رسمی همراه با پلو سرو می‌شود. با ما همراه باشید. مواد لازم برای تهیه پیچاخ قیمه گوشت ریز خرد شده نیم کیلوگرم خلال بادام ۱۵۰ گرم پیاز داغ یک پیمانه آبغوره نصف پیمانه تخم مرغ سه عدد رب گوجه فرنگی یک قاشق مرباخوری زعفران دم کرده سه قاشق غذاخوری نمک به مقدار لازم فلفل به مقدار لازم زردچوبه به مقدار لازم طرز تهیه پیچاخ قیمه مرحله اول گوشت را به صورت مکعبی خرد کنید. یک قابلمه بردارید و داخل آن مقداری روغن بریزید و گوشت را با روغن تفت دهید. رب را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. بیشتر رنگ این خورش با زعفران است. بنابراین رب زیاد اضافه نکنید. مرحله دوم خلال بادام، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. مواد را با هم تفت دهید. حدود دو لیوان آب جوش اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا گوشت کاملا بپزد. مرحله سوم بعد از یک ساعت پیاز‌ها را خرد کنید و داخل مقداری روغن سرخ کنید. سپس پیاز داغ و آبغوره را به خورش اضافه کنید. بعد از چند دقیقه نمک و زعفران را هم اضافه کنید. صبر کنید تا خورش با حرارت ملایم کاملا جا بیفتد. مرحله چهارم یک تابه گود بردارید و خورش را داخل آن منتقل کنید. با قاشق قسمت‌هایی از خورش باز کنید و زرده‌ها را به صورت درسته درون خورش بیندازید. در تابه را ببندید تا تخم مرغ‌ها بپزند. خورش پیچاخ قیمه آماده است.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است